Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Híjj, az anyátok...!
Akkor nektek már nagyon jó lesz! Fel bírtok majd kelni, vagy tegyük későbbre az indulást?
Kanyi ? Ez meg milyen szó ? Az a helyzet, hogy nem nagyon lehet majd megtalálni az messzi Északon ezen a 7vgn, előre letudta a távot Pestre .
Jó, megmutatom az nagy vízesést tinektek, ha hirtelen nem találom, akkor majd építek egyet gyorsan . Ha megyek .
Vas nem jó Neked, mert a Pilisben leszel!
Köszi Blue!
Szo vagy vas. benézek, előtte telefon, hogy mikor vagy otthon!
Cicc!

A kanyi is jöhet! Legalább nem megyek egyedül innen. Neked meg kötelező, mert ezek szerint csak Te tudod a vízesést megmutatni nekünk!
Nyuszancs

mikor?

Azon az úton voltál tegnapi mikor a Duke-os haverral jöttél az Annahegyi pihenőhöz?
Na,hali!
Hápika! Mennyibe fájt az blutooth-os sisakod?
Hát másnaposan nem ülök motorra (ezt szentül megfogadtam az első Blue-s gurigámon....nem volt kellemes tapasztalat ) úgyhogy a vas du kilőve. De máskor?

Lehet, hogy vasnap látunk majd titeket, ha a Pilisben csavarogtok. Úúúúúgy fogunk dudálni, meg kiabálni, mint TE D@n-nak Pécsnél!
aham!
Nincs kedvetek felvezetni a menetet? nagyon örülnének a motorosoknak! Buda-Piliscsaba táv. úgyis tett fel templomi meghívót Bud.
De, ha te csúnyán másnapos leszel, hogyan?
Budymikéra mész?
De azé' összefuthatnánk!
okés-okés. én is havazódok, csak most hirtelen eszembe jutott! pussz
Másolós lista, már csak azért, hogy megvárjunk mindenkit!

1. ESso
2. Hápi
3. Old Piet
4.Fecó68
5.Roland-R1
Blue-nak biztos van.
Ha nincs akkor nem is létezik!
Sajna nem tudok menni, mert vasárnap jövünk haza az esküvőről.
Srácok ! Hol találok szerelési leírást a GS500-ashoz,.Konkrétan a sebváltó részletei kellenének. (a srácnak elveszett a 2-es fokozat és a szerelő srác szét akarja szedni, de ezt a tipust még nem javitotta)
Persze nem az én GS-emről van szó
ERIK VAZZE HOL VAGY?
Másolós lista, már csak azért, hogy megvárjunk mindenkit!

1. ESso
2. Hápi
3. Old Piet
4.Fecó68
Az jön aki akar!
Gyertek a Mozaik u. hoz. Itiner nincs! Motorozunk ennyi.
"Szentlászló" Igen .
Mármint Szentlászló -Lepence, arra gondolsz,nem?.
Tavaly ott majdnem elűtött egy hatalmas szarvas
Hali. Mindenki. .
Talán én vágóm a helyet, ha mehetek. "Pont ezt terveztem."-DE...én mennék párat, fel és le. .
"Pilisszentlászló és Visegrád"