Hát a kismotorétol ez kicsit bonyolultabb! Az autós viszont jó előélet. De azért inkább várd meg a mestert. Ráadásul ez kapcsiból 2 db, és még össze is van hangolva. Ettől sem lett egyszerűbb.
Oszt minek kellett? Én sose tévedek el, pedig még térképet se hordok magammal.
Mé nem hallgattok Bluera? Az ő - relatíve - óccsója müxik, minden xart tud, tán még a sátorban nő helyett is ezt nyomkodja majd!
INDITVÁNYOZNÁM, hogy egy túrát egy adott könyvtárba töltsetek fel, mert specc ha most felmegy valaki Tomika tárhelyére bizony nem fogja tudnio hogy mi hova tartozik...........és eléggé össz-vissza van
Én passzolok. Szétszedésben csak a membránig jutottam, de ahhoz csak a sapkáját kellett levenni.
Azért javaslom, ha már nem is szervíz, de legalább olyan szedje szét, aki már csinált ilyesmit.
Itt is igaz, hogy nem mindig a márka a jó.....
Én ajánlom BÁRKINEK, hogy amig van - és ha megteheti akkor gyorsan vadászon magának egy AIRIS T920-at
Tényleg mindent szart tud.......és eddig sose volt vele frissitési gondom.
De legalább most nem vagyok lázas!
Köszi
Megkaptad a Hápi féle irodalmi Jéreg díjat!
pedig már ugy mennék
Mé nem hallgattok Bluera? Az ő - relatíve - óccsója müxik, minden xart tud, tán még a sátorban nő helyett is ezt nyomkodja majd!
INDITVÁNYOZNÁM, hogy egy túrát egy adott könyvtárba töltsetek fel, mert specc ha most felmegy valaki Tomika tárhelyére bizony nem fogja tudnio hogy mi hova tartozik...........és eléggé össz-vissza van
Pl van egy mai dátumú könyvtár szárazon.........
Sajnos márkás és drága volt , hogy rohaggyonmeg!
Nem volt 3 nap elég a csürüszkölésből? El fog kopni, meg hamar ráuntak! Tessék mértéket tartani!
Hol a ..csába vagy?
Kitévéztedmagad? Veszünk neked egy videót!
Tibkin!
És Te, hol a répában voltál?
Elsőfékbetétvassosenmkerülhozzám?
Azért javaslom, ha már nem is szervíz, de legalább olyan szedje szét, aki már csinált ilyesmit.
Belül nézzétek meg, hátha csak egy üres műa doboz, az elején egy fényképpel!