Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy es hol lehet megtekinteni Tomika kepeit?
Én IS!
Amikor ezt vettem, akkor még nem voltak occók és mindent tudók!
Hát a kismotorétol ez kicsit bonyolultabb! Az autós viszont jó előélet. De azért inkább várd meg a mestert. Ráadásul ez kapcsiból 2 db, és még össze is van hangolva. Ettől sem lett egyszerűbb.
41965 idézet!
miért is?
Ez van:-)

Itt is igaz, hogy nem mindig a márka a jó.....

Én ajánlom BÁRKINEK, hogy amig van - és ha megteheti akkor gyorsan vadászon magának egy AIRIS T920-at

Tényleg mindent szart tud.......és eddig sose volt vele frissitési gondom.
Szakad rólam a víz, mintha most jöttem volna ki a zuhany alól. Az egész napot átaludtam, csak a Talmára keltem fel.
De legalább most nem vagyok lázas!

Köszi
Hogy szolgál az egészséged?
Blue vazz Nem vagyunk gyengék !
ZSOKEC jelmondata lett a kedvencem: " Rossz idő nem létezik, csak gyenge akarat"

Megkaptad a Hápi féle irodalmi Jéreg díjat!
hmm, ezért is nem akarom én szétszedni, szedtem már szét kocsin, kis motoron, de ilyenen még nem. a mesterem meg nem válaszol telefonon.

pedig már ugy mennék
mociccahra gondoltam.
Oszt minek kellett? Én sose tévedek el, pedig még térképet se hordok magammal.
Mé nem hallgattok Bluera? Az ő - relatíve - óccsója müxik, minden xart tud, tán még a sátorban nő helyett is ezt nyomkodja majd!
Srácok-lányok

INDITVÁNYOZNÁM, hogy egy túrát egy adott könyvtárba töltsetek fel, mert specc ha most felmegy valaki Tomika tárhelyére bizony nem fogja tudnio hogy mi hova tartozik...........és eléggé össz-vissza van

Pl van egy mai dátumú könyvtár szárazon.........
Képek a Tomi féle ftp-n!
Hali.Képeim a Tomi ftp-n.
Vallemi velencei motorozáson volt a hűtlen macskája!
cicca és ráuntok. bocsi.
Ha kínai lenne, akkor nem lenne ilyen bonyolult!
Sajnos márkás és drága volt , hogy rohaggyonmeg!
És ciica, hol a fenébe vagytok?
Nem volt 3 nap elég a csürüszkölésből? El fog kopni, meg hamar ráuntak! Tessék mértéket tartani!
Dawntez!
Hol a ..csába vagy?
Kitévéztedmagad? Veszünk neked egy videót!

Tibkin!
És Te, hol a répában voltál?
Elsőfékbetétvassosenmkerülhozzám?
Én passzolok. Szétszedésben csak a membránig jutottam, de ahhoz csak a sapkáját kellett levenni.
Azért javaslom, ha már nem is szervíz, de legalább olyan szedje szét, aki már csinált ilyesmit.
Honnan van ez a motyó? Józsefvárosi piaci? Kici kínai!
Belül nézzétek meg, hátha csak egy üres műa doboz, az elején egy fényképpel!