Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget lánc ügyileg. Azt hittem még kibír 10e km-t, de ezek szerint nálam már 19.000nél cserére szorul. Melyik fajta lánc kéne rá? Én azt olvastam, hogy O gyűrűs van rajta, bár ahogy néztem Blue is X-eset rakott fel. Mindegy melyik?

10041165 KETTENSATZ DID O-RING
GS500E BJ.89-93(110/16/39 SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B)
Sofort lieferbar
94,95 (112,95)

10041351 KETTENSATZ DID X-RING
GS500E BJ.94- (110/16/39) SUZUKI GS 500 E/EU (GM51/96)
SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B)
Sofort lieferbar
109,95 (139,95)
A "Budmyke házaspár" már a nászutas lakosztályban van... (és tenyérdörzsölős smile is)
Pedig elküldtem, de elküldöm mégegyszer, visszaértesítéssel!
No, szevasztok Tekergők!

Látom klassz kis nap kerekedett neketek a Pilisben. Én is ott jártam, de kocsival és felettébb gyűrött ábrázattal. Jól sikerült a lakodáré nagyon!

Majd lesasolom a képeket, most szunyálok, mert kivett belőlem egy keveset a komlószörp.

Jóccakát Népek!

U.i.:
Oldalakkal ezelőtt: Azt a láncot bizony cserélni kell hamarosan. Szokik ilyesmit tenni, ha nem egyenletesen nyúlik. Ahogy korosodik a lánc, úgy nő meg ennek az esélye.

És zsokecnak: Ne a karburátornál kezdd a szerelést. Pláne ne otthon, egyedül, ismeret nélkül. Én a csapot fürkészném át, és a csöveket először. Aztán a gyertyákat. Mikor is voltak cseréve? No, ha itt minden okés, akkor lehetne tovább törpölni. A karbit hagyd a legvégére. Az egy finom műszer, pláne egy ilyen mocinál.

Hol az imélem? NEM JÖTT MEG!
reflektáltam rá! Sztem olvasd el gyorsan.
Igyekszik az ember!
A program szerintem nem olyan hűdenagyonütős, majd a résztvevők teszik azzá a hétvégét!
Csodás programot kreáltál, már alig várom!
Nézd meg a bandit fórumot, mintha téged keresnének!
Most már nálam is!
ERW-program felpakolva az AKMT-fórumra!
Használd a válasz erre gombot, hogy a beírásodból lehessen látni, mire reagáltál!
Nálam megy!
Hova? Mer ide nem jött!
koszi
Miért nem megy az AKMT-fórum?!
A jelszót elkükdtem neked emilben!
Tessék!
ok koszi
Elment!
máris kűdöm!
A mödját megtalálod a múlt hét vasárnapi, vagy a hétfói beírásában, a belépőkódot meg elküldi emilben, vagy ha rácsörögsz, megmondja!
Tomoka adatai itt:
http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Erikem!
Sáros vagy egy emillel számomra! Megvan? Kűggyed hamahama, mer cserélnem kell akkor melóban.
Czukor vagy!
Szépjóestét Mindenkinek!

Látom, jót gurigáztatok ma! Mi is elmentünk a menyecskével... Bejártuk az ERW szombatin napjára tervezett útvonalat. Mindjárt nekiülök és felteszem az AKMT-re a programot!
Csak éppen összekevertem a két macskát!