Köszönöm a segítséget lánc ügyileg. Azt hittem még kibír 10e km-t, de ezek szerint nálam már 19.000nél cserére szorul. Melyik fajta lánc kéne rá? Én azt olvastam, hogy O gyűrűs van rajta, bár ahogy néztem Blue is X-eset rakott fel. Mindegy melyik?
Látom klassz kis nap kerekedett neketek a Pilisben. Én is ott jártam, de kocsival és felettébb gyűrött ábrázattal. Jól sikerült a lakodáré nagyon!
Majd lesasolom a képeket, most szunyálok, mert kivett belőlem egy keveset a komlószörp.
Jóccakát Népek!
U.i.:
Oldalakkal ezelőtt: Azt a láncot bizony cserélni kell hamarosan. Szokik ilyesmit tenni, ha nem egyenletesen nyúlik. Ahogy korosodik a lánc, úgy nő meg ennek az esélye.
És zsokecnak: Ne a karburátornál kezdd a szerelést. Pláne ne otthon, egyedül, ismeret nélkül. Én a csapot fürkészném át, és a csöveket először. Aztán a gyertyákat. Mikor is voltak cseréve? No, ha itt minden okés, akkor lehetne tovább törpölni. A karbit hagyd a legvégére. Az egy finom műszer, pláne egy ilyen mocinál.
A mödját megtalálod a múlt hét vasárnapi, vagy a hétfói beírásában, a belépőkódot meg elküldi emilben, vagy ha rácsörögsz, megmondja!
Tomoka adatai itt: http://forum.sg.hu/listazas.ph...
Látom, jót gurigáztatok ma! Mi is elmentünk a menyecskével... Bejártuk az ERW szombatin napjára tervezett útvonalat. Mindjárt nekiülök és felteszem az AKMT-re a programot!
10041165 KETTENSATZ DID O-RING
GS500E BJ.89-93(110/16/39 SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B)
Sofort lieferbar
94,95 (112,95)
10041351 KETTENSATZ DID X-RING
GS500E BJ.94- (110/16/39) SUZUKI GS 500 E/EU (GM51/96)
SUZUKI GS 500 E/EU (GM51B)
Sofort lieferbar
109,95 (139,95)