Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itthon vagyok, köszönöm ezt a szép napot nektek. . .
Most éppen szakad az eső nálunk, de még előtte hazaértem. .
Csak egy pár cseppet kapot mikor beálltam a garázsba ,"mert előtte levettem a ruhámat." .
En epsegben hazaertem remelem a tobbiek is.
Sziasztok!

Jelentem, Bud is, és Zsófi is igent mondott, így tegnap délutántól "Isten előtt" is egy Ember(ek). Volt motoros vonulás is, bár nem olyan nagy számban, de a hangulatot megadta, iszonyat jó volt így végigmenni! Jó kis esküvő volt!

Csatolok pár képet a főszereplőkről....
Na,hali!
Attól függ, a Tiéd sem méhecske!
Helló Banda!

Remélem jól sikerül a mai gurulásotok!
Én is voltam tegnap a Velencei tónál egy kicsit napozni. És rájöttem, hogy choppert követni egyenlő a halláskárosodással...

Hápi, jobbulást!
Halihó!
Nálam vannak a csövek.
Lehet hívni,hogy kinek mikor jó az elvitel.
Tel:06-70-377-4119
elnyúlt a láncod, az cserés szerintem.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha körbeforgatom a hátsó kereket, akkor a láncnak egyenletesen kéne feszülnie (illetve lógnia) mindenhol?
Mert nálam van olyan rész ahol tök feszes, és van olyan ahol eléggé lóg. Ha beteszem egyesbe, és megnézem miközben forog a kerék, lehet, hogy emiatt, de úgy tünik, mintha rángatná a láncot.
Ez természetes dolog, a láncom rossz, vagy csak rosszul van feltéve?
Köci!
Egy seggel két lovat?! Naná! Indultam a moccért!
Most akkor egyszerre 2 motorral jössz?
Hali.Akkor várom az sms-t.
Jó reggelet, jó gurulást!

Fecó! Pacikó tegnap elvitte tőlem a cuccot! Azt mondta, tegnap este felteszi a telszámát és lehet egyezkedni. Nekem megvan. Kitenni nem akarom ide, de elküldöm Neked sms-ben.
Hali.Dzsoki történt valami a csövekkel,Pacikó eltünt?hahóóó Pacikó.
Hali.Készülödünk, viszem a lányomat.
Jóóóóóóó reggggelt, túristák!

Nem hallom a lázas készülődést! Én már ki is takarítottam!
Na, mivel sztem változás nincs - csak pozitív irányba: nőtt a létszám -, ezért le is kopok, nincs mről írni. Remélem ciccahék, dawntez és Tibkin is jól dönt a mai napot illetően.
Az idő tűrhetőnek ígérkezik esőügyileg, sőt, a meleg sem lesz akkora, mint az elmúlt napokban.
No, akkor "Előre Mozaikba"!
így jobb...
Hali!
ha nem esik az eső, akkor ott leszek én is a Mozaik utcai kútnál, légyszi várjatok meg, bár szerintem oda fogok érni időben!
Hápi! 40,7 ? Bazz, szuri lesz a seggedbe, ha nem lázcsillapítózod magad!
Jó éjt mindenkinek!
Hali!
ha nem esik az eső, akkor ott leszek én is a Mozaik utcai kútnál, légyszi várjatok meg, bár szerintem oda fogok érni időben!
Hápi! 40,7 ? Bazz, szuri lesz a seggedbe, ha nem lázcsillapítózod magad!
Jó éjt mindenkinek!
Hápi akkor neked, jobbulást kivánok!
Milyen korságtól szökött fel a lázad?
Csak nem influenza?
A talipont : Mozaik utca Mol -kut, 9.30-kor
Üdv!
Nem volt közülletek valaki ma este Orosházán? Találkoztam egy kék GS-sel. Más. Valvoline Durablend mehet a mociba? Kösz.
szoval most hol es mikor lehet csatlakozni a gurulashoz?
szeretnek en is csatlakozni holnap.
Asszem én is elhegyom a fedélzetet. Reggel még benézek, hátha történt addig valami.
Szép álmokat!
Szép jó éjszakát mindenkinek.
A licitálás lezárult.