Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tsupa jóhír!
"ember küdj és bízva bízzál"
2 hengert otthon hagy, minek cipelje?
Erikosz!

NO a jelen állás:-)
Az Én iGO-m elindul rajta csak épp állóképben, vagyis nem egyeznek a nyomogómb helyek.......
Küzdök még vele:-)))))

Ha más nem akkor keresünk neked valakit....aki igy szívott vele.....PL BEXI.
Nem értem!
Mit kell készülni,a benzinkúton kívül?
karburátor szédszedéséhez tudtok valamit mondani amire vigyázni kell?
ma már meg is állt
Jo volt veletek gurulni (csapatni ) de legkozelebb jobban felkeszulok egy ilyen turara
Megjöttünk, megtörtént az Esőemberrel a GPS csere!
A vége 271.
Érdtől Adonyig 4X áztunk, Bluetól esőben indultunk el, és az M0-on hazáig pedig leszakadt az ég!
A lidl-s csizmából most is száraz zoknival léptem ki!
Minnyá tolom a képeket a Tomi féle ftp-re!
Hűtlen vagy mint a macskák általában!
Hiszen fel sem veszed, Fecó már 2000X hívott!
Természetesen SZAR, Csere!
Ja, a vége 285 lett.

Hápi!
Remélemmár jobban vagy!
A történet annyi, hogy ment előttünk egy utánfutós merci, a platón ilyen kb 1,5×1,5m-es fa kerítéselemekkel, lekötözetlenül. Aztán egy huppanóban az ufutó berugózott, és a felső elemet a szél lekapta a platóról. A sérült merci meg pont akkor jött szemből. A deszka meg benyitott a szélvédőn. De mi is ott voltunk, szerencsénk volt, hogy nem mi kaptuk el!
Én is megvagyok, csak elpakolás, motormosás is volt még. Abból a rohadék esőből küldhetnél erre is! Itt az istennek sem bír esni!

Amúgy köszönöm mindenkinek a mai napot, én nagyon jól éreztem magam! Annak meg külön is örülök, hogy eddig ismeretlen - a fizikai valójukban - fórumozókat is megismertem. Remélem nem voltunk rémisztőek, máskor is jönnek!
Sziasztok!
Köszi nektek ezt a nagyszerű túrát!
Nagyon jol éreztem magam,még ha ez nem is látszott rajtam,
nehezen oldódok,uj környezetben.
Örülök,hogy végre megismertelek benneteket,
jó a banda,jó a tempó meg minden ok.
Jó nap volt.
Helló!

Az eskövő jó volt, jó volt a társaság is meg úgy minden na

SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK!

Nyuszikusz! Pont elkerültük 1mást ha nem megyek megtankolni a mocit akkor még találkozunk de hát ugye benya nélkül nem megy a vas.

De ha már motorral mentem át Csabára nem hagyhattam ki hogy ne menjek 1 kört :D Zsámbékfelé!

Legyetek jók!

Széles utat!

üdv.: szobbal!
Helló Drágáim!
Látom nem volt rossz!
Mi a mercis történet?
Hali. Megérkeztünk mi is 142km a vége.Qva jó volt
Megérkeztünk mi is épségben! Köszönöm a felvezetést! Rég motoroztam ilyen jót(kb 15 éve!)
Mégegyszer elnézést a mögöttem közlekedőktől a "kifinomult" kanyartechnikám miatt! De kettőnkre is vigyáznom kellett! Na, még gyakorolunk egy csomót, aztán jobban fog menni!
A Merciről tesz fel valaki képet?
Jó döntés volt, máskor is tedd ezt. .
Nha mi is meg érkeztünk épségben
Mi újság nálatok esSO?