Mi is hazaértünk 19.45-re, 530 lett a vége.
Hazafelé Dawntez leszögelte a fordulatszámmérőt 8000-re, hazáig 156-tal jöttünk az órám szerint!
Egyébként csodás volt a mai nap, imádom a kis lurkókat. Mindjárt izzítom a képeket a Tomika féle ftp-re!
Teddy is hazaért a barlangba!
Naddddon jóóóó kis nap volt! Még mindig megvannak azok a gyerekszemek...
Mackónak 490 lett a vége, és még mindig alig kapok levegőt a halászlé után! Köszi Gabi!
AKMT jelszavamat csak a munkahelyemen tudom megnézni.Ott ótómatikusan bejelentkezik!De, mint látom itt is lejelentkezhetek. Hazaértem! Kb 540 km! A fürdetésen már túl vagyok, most megyek, segítek a szoptatásban! Leülni még nincs kedvem!
Köszönöm ezt a felejthetetlen napot!
Megyek már, anya!
Jelentem épségben hazaértem est 19-kor , 553km lett a vége. A fogyasztásom (nem hiszem,hogy valakit érdekel)4.7 és4.1l/100km.
Örülök,hogy személyesen is megismerhettelek titeket (volt már akivel taliztam ) Jó kis csapat ez és mégegyszer köszönöm a lehetőséget és az alkalmat,remélem mielőbb ismételten találkozunk.
Remélem mindenki épségben hazaér !
A képeket hamarosan töltöm fel a Blue féle FTP-re.
Peeersze, hűvös... Akkor lenne hűvös, ha nem nyitogatnák ki a kollégák minduntalan az ablakokat, hogy jöjjön be friss (mellesleg 35 fokos) levegő. Így a klíma dolgozik mint állat - velem együtt, de annak legalább van értelme és foganatja, amit én csinálok .
Amúgy meg nyilván motorral jöttem dolgozni és megyek is haza egy óra múlva. Rühellem a piros lámpákat azt hiszem .
Ezért írtam, hogy a megoldás: víz, pancsi, napozás .
Szóval már csak 7ig vagyunk szolidárisak egymással munkailag .
na egy ujabb karbi pucoláson tulvagyok, illetve tartálymosáson. benzinfilter beiktatva :), csak benzin nincs...
uhh, a tegnapi motorozás nem jól sűlt el... haver kiterült, szerencsére semmi gond pár karcoláson kívül, meg pár levert, lecsiszolt alkatrész, és kis olajfolt...
Én szolidáris vagyok veled munkailag.
Különben is, gondold el: ebben a rohadt melegben motorozni, meg-megállni, mikor lefől az emberről a ruha! Brrr! SDokkal jobb a hűvös melóhelyen.
Kérdés, hogy egyáltalán nem látszik semmi a kijelzőn, vagy csak a kiváltott események szerinti változás nem jelenik meg rajta.
Nekem ugyan Sentinel van, de ha annál nyomok valamit a kütyün (pl. egy beriasztást), akkor motor csippan, a kütyü kijelzőjén pedig megjelenik a teljes lakat.
Lehet, hogy nem működik nálad a kommunikáció a másik irányba? Én úgy vettem észre, hogy úgy műxik a kapcsolat, hogy a pageren kiadom a parancsot, a "motor" végrehajtja, majd erről visszajelez a pagernek, ami ez alapján jelzi ki a dolgokat. Vagy pl. ha a motor kezdeményez, arról is "tud" a pager. Pl. riasztáskor, vagy pl. kiriasztod a motort, erre a pageren megjelenik a "törött lakat". Nem nyúlsz a mocihoz, erre 1 perc múlva automatikusan visszaélesedik, és a pageren egy csippanás, és ismét a "teljes lakat".
Mintha nálad csak a "pager -- motor" irány menne, és a "motor -- pager" nem.
Próbáld meg, hogy kiváltod a mocin a risztást, és hogy ilyenkor jelez-e a pager. Ha igen, akkor csak az LCD lehet rossz, ha nem, akkor a kommunikáció.
De bármelyik is, gondolom garis a cucc.
Az elem miatt nem hiszem. Nálam mikor lemerült kb. egy hete megjelent egy plusz elem ikon a pageren, de minden működött továbbra is ugyanúgy.
Sziasztok !
A kérdésem az lenne, hogy normál körülmények közt mennyit fogyaszt 2-személlyel a 650-es bandit ?
A választ előre is köszönöm, mindenkinek balesetmentes gurulást !
Kinek is volt itten PAGERES riasztója? Kellene egy kis HELPES infó......
A pager kijelzője nem csinál semmit...........
Kievettem az elemet, visszatettem - felvillan minden - nem müködik.....
Elolvastam a papirt..... újra "programoztam" majd rányomok a lezárásra.....mikor aktiválom, akkor lezár, de a kijelző nem csinál semmit......
Nem vesz be semmi jelet a kijelző, de attól még megcsinálja.......
A gátló különben sem zavart volna! Mire hazaértem SEMMIT sem láttam a bogaraktól
Pocaktesó megmakkant, vagy mi?
Hazafelé Dawntez leszögelte a fordulatszámmérőt 8000-re, hazáig 156-tal jöttünk az órám szerint!
Egyébként csodás volt a mai nap, imádom a kis lurkókat. Mindjárt izzítom a képeket a Tomika féle ftp-re!
Naddddon jóóóó kis nap volt!
Mackónak 490 lett a vége, és még mindig alig kapok levegőt a halászlé után! Köszi Gabi!
90-110között 4,5
110-140között 5
150-200 között 5,5-6-6.5
Köszönöm ezt a felejthetetlen napot!
Megyek már, anya!
Jelentem épségben hazaértem est 19-kor , 553km lett a vége. A fogyasztásom (nem hiszem,hogy valakit érdekel)4.7 és4.1l/100km.
Örülök,hogy személyesen is megismerhettelek titeket (volt már akivel taliztam ) Jó kis csapat ez és mégegyszer köszönöm a lehetőséget és az alkalmat,remélem mielőbb ismételten találkozunk.
Remélem mindenki épségben hazaér !
A képeket hamarosan töltöm fel a Blue féle FTP-re.
Amúgy meg nyilván motorral jöttem dolgozni és megyek is haza egy óra múlva. Rühellem a piros lámpákat azt hiszem
Ezért írtam, hogy a megoldás: víz, pancsi, napozás
Szóval már csak 7ig vagyunk szolidárisak egymással munkailag
uhh, a tegnapi motorozás nem jól sűlt el... haver kiterült, szerencsére semmi gond pár karcoláson kívül, meg pár levert, lecsiszolt alkatrész, és kis olajfolt...
Én szolidáris vagyok veled munkailag.
Különben is, gondold el: ebben a rohadt melegben motorozni, meg-megállni, mikor lefől az emberről a ruha! Brrr! SDokkal jobb a hűvös melóhelyen.
Nekem ugyan Sentinel van, de ha annál nyomok valamit a kütyün (pl. egy beriasztást), akkor motor csippan, a kütyü kijelzőjén pedig megjelenik a teljes lakat.
Lehet, hogy nem működik nálad a kommunikáció a másik irányba? Én úgy vettem észre, hogy úgy műxik a kapcsolat, hogy a pageren kiadom a parancsot, a "motor" végrehajtja, majd erről visszajelez a pagernek, ami ez alapján jelzi ki a dolgokat. Vagy pl. ha a motor kezdeményez, arról is "tud" a pager. Pl. riasztáskor, vagy pl. kiriasztod a motort, erre a pageren megjelenik a "törött lakat". Nem nyúlsz a mocihoz, erre 1 perc múlva automatikusan visszaélesedik, és a pageren egy csippanás, és ismét a "teljes lakat".
Mintha nálad csak a "pager -- motor" irány menne, és a "motor -- pager" nem.
Próbáld meg, hogy kiváltod a mocin a risztást, és hogy ilyenkor jelez-e a pager. Ha igen, akkor csak az LCD lehet rossz, ha nem, akkor a kommunikáció.
De bármelyik is, gondolom garis a cucc.
Az elem miatt nem hiszem. Nálam mikor lemerült kb. egy hete megjelent egy plusz elem ikon a pageren, de minden működött továbbra is ugyanúgy.
A kérdésem az lenne, hogy normál körülmények közt mennyit fogyaszt 2-személlyel a 650-es bandit ?
A választ előre is köszönöm, mindenkinek balesetmentes gurulást !
Van valakinek 2004-es gs500-hoz kör első lámpája, bal oldali kormánykapcsolója, kormány tartó alumínium kifli, fordulatszám mérője eladó?
Megyek mednecét festeni:-)))))
Aludtam kemény 1 óra 39 percet:-))))) Mert a Pitch Black a kedvenc filmem:-))))
Kinek is volt itten PAGERES riasztója? Kellene egy kis HELPES infó......
A pager kijelzője nem csinál semmit...........
Kievettem az elemet, visszatettem - felvillan minden - nem müködik.....
Elolvastam a papirt..... újra "programoztam" majd rányomok a lezárásra.....mikor aktiválom, akkor lezár, de a kijelző nem csinál semmit......
Nem vesz be semmi jelet a kijelző, de attól még megcsinálja.......
Merülhet az elem?