Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A K5-ös 650-es nem szivattyús, az még karbis benzincsappal. A benzin egy harmadik csövön jön, amin van egy szűrő, és ez a cső a benzincsapra megy.
Le lehet venni mindkét csövet, nem fog folyni. A vékonyabb a levegőztető cső, ezen megy a tankba a benzin helyére a luft, különben ahogy fogy a benya vagy behorpadna a tank, vagy nem tudna kifolyni a vákuum miatt. A vastagabb cső pedig azt a vizet vezeti el a motor alá, ami befolyik a tanksapka mellett, mikor mosod, vagy esik az eső. Ha nem tenné akkor megállna a víz a tanksapka alatti peremben, és befolyna a víz a tankba előbb utóbb, legkésőbb akkor, mikor kinyitod a sapkát tankoláshoz.
Ha kinyitod a tanksapkát, meg is látod a lyukat, ahol le tud folyni a víz. Szerintem minden mocin van.
Akkor meg ugye eleve mi értelme a szavatosságnak?
Max annyi, hogy lehúznak ismételten egy kis összeggel.......... hiszen sem a géz, sem a kötszer nem szárad el..........azért mert nem 3 éves hanem 5
Te esSO

És te használod vagy csak mondogatod: OKOS VAGYOK, OKOS VAGYOK

A GS ugye vákumos - MÉGIS VAN BENZINCSAP a tank aljában....
A Banditnál is van valami, hiszen ha lehúzod a tömlőt, akkor abból kifolyik a benya.........a kérdés hogy ott mit kell elcsavarni?
Sajnos ez sem nyert!
Van egy lista, hogy minek kell bennelenni. Ez a pótlandó. Egyébként meg megnézném azt a zsandárt, aki fejből fujja. 20 évvel ezelőtt volt leplombálva, akkor volt úgy, ahogy mondod.
Nem kell ehhez bandit fórum, roppant eccerű: ha ejtőtartályos, akkor fog, ha szivattyús, akkor meg nem. Logikus ugye, ha átgondolod? Tessék használni a füleid közt azt a golyószerű valamit!
Van benne "tartalomjegyzék" aszerint ha minden megvan és nem járt le ami le tud járni, akkor mi lehet a gond . Az én szabványos csomagom pedig nincs ugy lezárva, hogy látható lenne , hogy volt - e nyitva.
Szives tájékoztatásotokra közlöm, hogy a GS dugattyui 180 fokos elforgatással dolgoznak, azaz ha az egyik fennt van a másik lent.Egy szerencsétlen, szétszedett pácienst ma megsasoltam
Lányok:-)

egy találos kérdés.........

Mi jön ki a .......férfiasságomból ha az feláll?

Megsúgom:-)
a RÁNC:-)
6-6:20

Kucsival mi 5:40-kor indulunk..........edigre fel is érünk TUTI
Kérdezd a Bandit fórumot......
A válasz engem is érdekel
Ird be az AKMT taglistába
nem nem....
A csomag jár le, nem a kötszer....
Ráadásul tudomásom szerint ha kibontottad, akkor az már le is járt..............ugymond egyszer használatos.
Miért?
Egyszerű..... mivel használtad, igy nem tartalmaz a KÖTELEZŐ tartozékokat.....hiszen ha kiveszel egy mull pólyát, akkor azért 99%-ban nem fogod pótólni...........legalábbis 100 ból 1 ember pótolja csak.

Én is tegnap néztem........... 2010-ig nincs para.........
a cucc nálad legyen ám
megtalálom
Azért egy SV-t ne hasonlits egy GS-hez............

Ezért mondtam az alátétezést, hiszen veszel 20db alátétet.....
alapban beteszel 4-4db-ot....és ha kell akkor csavar kiszed, 1-1 db pótól.....és kész......
De ha csővezel, akkor méret, vágás, csiszolás, szerelés.........kevés....méret, vágás, csiszolás, szerelés.....stb
Volt Vasvári Laktanya! A reptér mellett!
Küld utca házszámot, oszt nyomtatok térképet és hivlak ha már a kertek alatt vagyok
9 körül Budaörsön vagyok! elvileg!
8 körül indulok 9-re pestre érek onnantol kezdve forgalomfüggö hol találkozunk
Kb. mikor jövöl?
igen!
Hápi

Szombat délelőtt akkor az ÚJ számodon hívlak találka ügyben
Holnap du. ig van a régi. -céges volt :(