Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem CO2 van benne. Abból lehet sokat kis helyen tárolni, mert viszonylag kis nyomáson cseppfolyósodik.
Meglett Viktor?
A sarkát EMI már lerendezte! :)
Húúú de kafa! Gratula!

Én 3 évig építettem olasz medencéket. De ez NUMBER VAN. A sarkokat remélem erősen össze vasaltad!
A vizforgatást meg egy búvár szivattyúval meglehet oldani,este meg fólia takarás. Bocsi hogy beleszoltam. De tetszik a kis medencéd!
Hy Blue !

Most már pofás lett a medencéd csak a próbát bíja ki és utánna nem lesz gond.
A vízbe tegyél Clor tablettát és Algásogás elleni folyadélot (mell.képek) Ezek nállam beváltak.Ha az alagaölőből az elején beszel bele na meg a tablettát is akkor egész nyárom nem lesz gondod vel cserélni sem kell a vizet.Persze nállam ez úgy nüködik,hopgy belépés előtt zuhany és lábmosás (más okokból is) ja és minen este letakarom foliával amit ráengedeg a víz tetejére,így nem érintkezik a levegővel és nem fog algásodni sem.A képen látható un:gyorsaClor ez por alakú de hosszan tartó tablettát sajnos most én sem kaptam de találtam egy helyet ahol 1100ft/kg -ért lehet kapni azt hiszem a XXII.ker.Vegyszer utca 3 szám Én a jövő héten megyek és veszek 5 kg-t ez elég lesz egy jó darabig.
Holnapra elkészültél már ?
Teesék készülni holnapra Mindenki !
meg gondolom nem CO2 van benne:-))))
Maci!

Jöhetnek a csajok és a minihűtő:-))))))))

hétfőn már víz is lesz benne:-))))))
A Louisban lehet csak patront is venni, ha a készletben lévő kifogyott. Olyan mint a szódásszifoné, csak kicsit nagyobb.
Na emberek!

Akkor aki jön holnap az hozzon valami kis tatyót, mert viszem a pólókat..............

Erik!
Te egy kicsit nagyobbat, hiszen viszem a cumód (GPS dobozostuuul)......az enyém meg ne hagyd otthon, mert akkor nemtévedünkel:-)
Nem rossz ötlet, 1300.ból kijön!
A szethez van 3 patron - csupán sporoltunk vele, mert Tompikának volt pumpája
Vasárnap jön valaki Győr - Tatabánya felől mert akkor mehetnénk együtt tovább a Sz.Szt.Miklósi benzinkúthoz ahol a többiek (Blue és társai )gyülekeznek.
Pumpám az van csak sajnos nekem nem fér be az ülés alá.Tehát marad a doboz oda csak befér.
Máskülömben meg mi a francot értetlenkedek itt mi?
Van olyan készlet, amihez patron is van, az 5000, de egy ötszáz forintos bicikli pumpa az ülés alatt is megteszi!
Ez mind szép és jó de ha nem áll rendelkezésre a helyszinen - mondjuk lakatlan területen - pumpa akkor mivel fujod fel és ha ráadásul egyedül vagy.Tudom telefon mást segítségül hívok stb. de akkor is.
Van hozzá ehhez a készlethez valami patron is amivel fel lehet fujni a kereket ?
Egyébként jó .
Ezt nézd meg Bigmen!
http://akmt.extra.hu/mutet.wmv
üdv mindenki

én márpedig aztat fogom csinálni a zeü motyóval, hogy felszkennelem a dátumos matricát, új szavatosságot adok nekije, majdan pedig kinyomtatom matricának egy címfestővel... ha sajnálnám rá azt a 1.500 Ft-ot
Igen, bele kell fújni, és egyszerre, mert ez csak 200-as. A 400-as elég 2 kerékre. Ez úgy is csak végszügség esetén ér valamit és utána irány az első gumis, azt is csak max 80-al!
Vegyél egy defektjavító készletet ,2000 Ft azzal javítva már száguldozhatsz is. Ajánlom figyelmedbe Blue honlapján a defektjavítós videót, abból megokosodhatsz!
Sziasztok !

Lenne egy hülye kérdésem.
A képen látható defekt javitó sprayt ,hogy kell használni?csak bele kell fujni a gumiba és kész ? Nincs hozzá magyarnyelvű egy szál se ezért kérdem hátha már használt ilyet valaki.Bár soha ne kelljen használni.
Egyébként a tartalma 200 ml. ezt mind bele kell fujni a gumiba vagy csak egy részét? vagy inkább toljam be a lucernásba,mert a nagypapa tehene is ott fujódott fel?
920 Ft volt az ára jobbat most nem tudtam kitalálni vasárnapig (remélem nem kell használni).
hello keresek gs500-as e-h felnit, ha valaki tud jelezen. köszi előre is. szava
Egy kis segítséget szeretnék!
Volna valakinek 650-es Banditához 2 hátsó fékpofája? Csererdarabnak kellene, szükség estén vissza is adnám! Nehogymá motor nélkül maradjak 3 napig!
Előre is köszi!
Értem, nem várok csodát a kis plexitől. Egyébként nekem is tetszik (képek alapján)
Szia Sanyika!
Dzsokit annyival egészíteném ki, hogy ez a plexi semmire "nem elég". Nekem is ilyen van felszerelve. Amiben viszont jó: optikailag dob a mocin; a kesztyűdet be tudod tenni mögé, ha megálssz; nem kell bogarat vakarni a műszerek elejéről; ha kamerázol menet közben, akkor nem a lencsén csattan szét a cserebogár; esőben a mellkasod később lesz vizes. Ennyi. Szélvédelmet ne várj tőle. Majdnem egyenlő a nullával.
Nekem a GREX R-1 bevált. Szeretem nagyon azt a sapkát. Majd én is cserélek, de csak azért, mert harmadik éves lesz, és fröccsöntött a héja.
Szerintem, ha elég gyorsan mész, akkor szárazon tartja a zacsidat!
Nem megsértődni!