Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hogy is van ez? ÉN korrumpáljalak téged, mert eltűntél?
na léptem olajlecserélni

mocicc gyorsabb volt... előbb jött... el
De még egyet nem értek? hogyhogy PONT eccerre keveredtetek elő?
esSO vastárs

tessék szépen velem felvenni a konfliktust vagy kontaktust mocicc köztudott nem szereti az sört amivel békülési hajlamot lehet hathatósan képviselni... bezzeg velem lehet egyeztetni a korrupció halovány árnyékának rámvetülése nélkül is
Naaaaa, neméééééér piszkálniiiii ...
Tudtam, hogy ez bejön! Egy kis szurka, amit nem lehet megválaszolatlanul hagyni!
Ovis trükk!
üdv mindenkinek és neked is őgonoszsága esSO
Sziassztok !
Előre és utólag is pirulás van ...
2 db ÜLÉS ALATTI oldalspoiler.....

Vagy 93-ban is volt már F-es változat?
Az alábbi cuccok vannak még GS-hez.

Két darab oldal spoiler hibátlan mind a két oldali. Kormánykapcsolók, mind a két oldal, kábelkötegek az egész motoré. Ülés, hátsó kapaszkodó, keréktengely első. Öninditó, hátsó sárvédő, levegőszürő doboz. Egy darab irányjelző előre, gyujtáskapcsoló felső kiflivel, egy ülészár. Két drab hátsó lábtartó, egy darab első lábtartó. Akkutartó keret, egy darab kürt. Meg egy fekete doboz, de az nem biztos, hogy ezé lehet kawasaki szám alapján beazonositható. A motor 93-as évjáratú volt, fekete-piros szinű.
Akkor jogom van hallgatni!
Nem jó:-)))

Túlságosan sértené a személyeségi jogokat...........
igy marad a kérdezősködés
A taglistára a rendszámokat is lehetne rögzíteni! Ha már olyan szépen abc-rendbe rakják időnként! Kezdjem?
Ha már ki-kicsoda..........

Könnyő volt megjegyezni:-)))

KI ment tegnap cipő-farmer-pulcsi szériában egy UIR-575-el Érd felé? (könnyú mivel nekem 675:-)
GS500F volt.....a színe most nem ugrik be
Táltam énképeimet is! DEJÓÓÓÓÓÓÓ!
Na hát szóval irígykedek... de azért nem panaszkodok, nekem a kíséret is megtisztelő és szép volt!
Akkor még én is növesztem a pénztárcámat! Köszi!

Tegnap este fél7-kor Gazdagréten nem Tibi futárt láttam?(kb 0,5 másodpercig!)
Egy bajáról tudok, de az "édes"! Beleesett a szerelembe! Jó neki, én csak gödörbe szoktam.

Csak azt nem értem, miért kell minket ezért leselejtezni. Az biztos, hogy nem "felsőbb" utasításra. És a biztos úr sincs meg!
Fel kellene hívni, nem történt-e valami baj vele...
Nekem is gyanús....
De hol van az oridzsi mociccah? Napok óta semmi hír róla.
A pénztárcámat kellett hozzá módosítani!
Már így vettem!, de a fékcső biztosan nem a gyári, a bovdenekről nem tudom megállapítani
A kormánycseréhez kellett módosítani valami alkatrészt, vagy minden elég hosszú volt?
Ő a Mociccah2?
Ez kerály!
Érdemes ilyesmire vadászni... és betenni a "hátha jó lesz még valamire"-sarokba. Én még mindig találok ETZ alkatrészeket ebben a sarokban.

De azért ez nagyon jó vétel volt.
Nézelődtem a vidik között, és úgy gondolom, hogy ezt látnotok kell: hát én csak pilláztam a kitartáson, és ügyességen! hihetetlen!