tessék szépen velem felvenni a konfliktust vagy kontaktust mocicc köztudott nem szereti az sört amivel békülési hajlamot lehet hathatósan képviselni... bezzeg velem lehet egyeztetni a korrupció halovány árnyékának rámvetülése nélkül is
Két darab oldal spoiler hibátlan mind a két oldali. Kormánykapcsolók, mind a két oldal, kábelkötegek az egész motoré. Ülés, hátsó kapaszkodó, keréktengely első. Öninditó, hátsó sárvédő, levegőszürő doboz. Egy darab irányjelző előre, gyujtáskapcsoló felső kiflivel, egy ülészár. Két drab hátsó lábtartó, egy darab első lábtartó. Akkutartó keret, egy darab kürt. Meg egy fekete doboz, de az nem biztos, hogy ezé lehet kawasaki szám alapján beazonositható. A motor 93-as évjáratú volt, fekete-piros szinű.
tessék szépen velem felvenni a konfliktust
Ovis trükk!
Vagy 93-ban is volt már F-es változat?
Két darab oldal spoiler hibátlan mind a két oldali. Kormánykapcsolók, mind a két oldal, kábelkötegek az egész motoré. Ülés, hátsó kapaszkodó, keréktengely első. Öninditó, hátsó sárvédő, levegőszürő doboz. Egy darab irányjelző előre, gyujtáskapcsoló felső kiflivel, egy ülészár. Két drab hátsó lábtartó, egy darab első lábtartó. Akkutartó keret, egy darab kürt. Meg egy fekete doboz, de az nem biztos, hogy ezé lehet kawasaki szám alapján beazonositható. A motor 93-as évjáratú volt, fekete-piros szinű.
Túlságosan sértené a személyeségi jogokat...........
igy marad a kérdezősködés
Könnyő volt megjegyezni:-)))
KI ment tegnap cipő-farmer-pulcsi szériában egy UIR-575-el Érd felé? (könnyú mivel nekem 675:-)
GS500F volt.....a színe most nem ugrik be
Na hát szóval irígykedek... de azért nem panaszkodok, nekem a kíséret is megtisztelő és szép volt!
Tegnap este fél7-kor Gazdagréten nem Tibi futárt láttam?(kb 0,5 másodpercig!)
Csak azt nem értem, miért kell minket ezért leselejtezni.
Már így vettem!, de a fékcső biztosan nem a gyári, a bovdenekről nem tudom megállapítani
Ő a Mociccah2?
Érdemes ilyesmire vadászni... és betenni a "hátha jó lesz még valamire"-sarokba.
De azért ez nagyon jó vétel volt.