Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is benne van a cikkben.
Én inkább megnéztem, hogy mikor jár le, és megnyugodtam.
Ha nem lett volnajó, akkor feltöltetem a patikában és szintén nyugiban vagyok 5 évig. 2000 Ft ellenében.
Nekem egyenlőre (amíg a rendőr nem kérdez) teszik a mentődoboz mizéria! Kb 400 db-ot adtunk el az utóbbi időben!
A cikk szerint nincs egyértelműen rendezve a jogi háttér. Tehát, büntethetnek. Ha be akarod bizonyítani az ellenkezőjét, akkor szabad a nyakadba venni egy 2 éves pert. Tehát, a büntetést inkább befizeted...

Ekletáns példa a traffipax. Megállítanak, megbüntetnek, befizeted. Pedig jogod lenne elkérni a készülék OMH bizonyítványát, a lézerkre vonatkozó szabályozás szerinti megfelelőségi okmányt, a frekvenciahasználat jogosságát bizonyító igazolást és a többi, és a többi. Nem ér annyit az egész...

Szar ügy, de fizeted a 30 ropit a lejárt dobozért. Ez itt ismét Magyarország.

Más. Egy másik kollégám nyolcszázezer Forintot pengetett ki, mert növényvédő-szert szállított a kocsijában. Előírás szerűen, papírokkal. De az autónak nem volt ADR vizsgája. A szép az egészben, hogy ha magának viszi, akkor minden rendben... de egy termelőhöz vitte, hogy az eső előtt permetezni tudjon. Így "jogos" a nyóóóóc kiló. No, azóta nálam sincs "méreg" a kocsiban...

Szóval, lehet ellenkezni, de nem éri meg.
Szombaton már nem tudom beadni neked, de akkor vasárnap reggel ugy megyek, hogy beadom hozzátok, és együtt mehetünk Battonyára. Ha érdekel a dolog leforumozzuk, este leszek legközelebb, mert megyek évzáróra.
Szombat délelőtt megyek fel, elméletileg van időm mert a kollegáimért megyek akik külföldről jönnek 12 -13 óra fele.
Nem kell nyomaték.....egyszerűen meghúzod és kész...........
az anya aljában van egy gumigyűrű, az tömít........szóval nem kell meghúzni mint az állat:-)
Hi Viktor!
Hápinál van pár liter olaj, ez-az esSO-nak és nekem.
Megdumálhatjuk, ha Neked nem gond! Előre is köszi!
Jó napot.
Nem értettelek félre. Azt vágom, hogy nyomja felfelé a rugó és ellent kel tartani,"Azt hiszem ezt talán a vidin is mondtad." csak amikor rakom össze akkor milyen nyomatékkal kel lehúzni a csavart, azt nem tudom?
És köszönöm az ötleteket.

Amúgy innen tuningolta már valaki a teleszkópot így.:Változás, észrevétel?
Teddy! elméletileg nem büntethetnek, ha lejárt az eü-csom szavija:

cikk

Dzsoki

Nem vagyok tisztán képben, de neked valami olaj kellett volna pestről, ami meg is van valakinél , hogy ne keljen vasárnap cipelni, szombaton megyek pestre ne hozzam el?
Mindegy kié!
Közös a felelősség, közös a sör! ERW
Félreértettél!

Nem a lehúzáshoz kell nyomaték, hanem NYOMNI KELL LEFELÉ miközben csavarod ki (felfelé)! ALULRÓL (belülről) nyomja a rugó - EZÉRT!

CSŐ?
Akár az is ha nem kisebb a mérete mint annak a csőnek ami a kupak alatt van.......és Én mindenféleképpen tennék közéjük egy alátétet

Vagyis ha a képen lévő fehér hülyeséget nézzük akkor 25mm hosszú, 30mm átmérőjű és Én legalább egy 4-5mm falvastagságú anyagot választanék.....
nyeheheh.

De akkor vajon kié?
Sziasztok! Hàt èn nem jàrtam arra azidőtàjt. tavaly a fèl nyarat arrafelè dògoztam, az ottani Mix-R nèl, meg èpp gondolkodtam mostansàg a Nagyvas meglàtogatàsàròl, de tèlleges fizikai valòmban nem gurultam arra. Üdv mindenkinek! :)
Tökéletes elgondolás!
Na,hali!
Világoskék?
Biztos BUCKLEEER, és szégyenli!
nem a tied? Teca a kezembe nyomott vagy 10 doboz világoskék színű dobozzal rendelkező sört. Úgy rémlett, hogy a TEID! akkor jelentkezzen a jogos tulajdonos. Arra gondoltam, hogy teleportálom ERW-re, hogy ne kelljen otthon kerülgetni...
? ? ? ? ?

De ha sör, akkor igenigenigen!
Jó reggelt!

esso: jól emlékszem, hogy a te söreid kerültek a bajai túra végén az autóba?

Kik azok? Én is arrafelé lakom, de még csak hírből sem hallottam ilyeneket. Lehet, hogy azért, mert én leginkább túramotoros vagyok?
na igen..

kisvárosunkban van egypár motorversenyző akiktől szép mennyiségben és jobb minőségben van lehetőségünk gummákat vásárolni
Azt vettem észre.
Csak közben én vissza olvasgattam.
Köszönöm a segítséget.
Végignéztem a felvételeket meg a képeket. Sok hasznos dolog van benne. Akkor szerinted jó lenne valami csőből is elkészítve az a bizonyos valami? Csak ha azt a pluszt szeretném bele tenni akkor nem kell kivennem a teleszkópot a kifliből, legalábbis szerintem nem ügye.. És valami nyomatékot tudtok, hogy milyen erővel kell lehúzni a csavart a tetején.
Hy!

Pangás van itt nagyon.Most csak süket fülekre lehet találni.