8 ezer egy használt gumival egy gsxr-en?
Az akkor szinte uj gumi volt nem?Nekem az uj Pirelli MTR22 birt 10 e km-t, de kb ugy jártam vele mint egy GS-el, najó néha jobban gyorsitottam .És aki normálissan huzza neki annak nem megy el 5-6 km-nél többet. Most nekem is vágott slick van fenn, remélem elmegy nekem 5 ekm-t. Ez azt jelenti, hogy fele annyit bir negyed áron (ujhoz képest) (16-ért vettem egy hátsó vágottat+ egy használt elsőt (az nem slick)
Nosza! Gyerünk!
Ezt akár mikor megtehetnénk, amikor "véletlenül" ezen a tájon jársz. De ha nem dugjátok ide az orrotokat, úgy elég nehéz. Különösebben nem is kell rákészülni. Összedobunk vmit a bográcsba, meg eliszogatunk közbe. Én nagyon csípem az ilyesmit!
Vasárnap mész Battonyára?
Az akkor szinte uj gumi volt nem?Nekem az uj Pirelli MTR22 birt 10 e km-t, de kb ugy jártam vele mint egy GS-el, najó néha jobban gyorsitottam
Küld egy szeletet nekem is !
mifelénk párban, utcára használható állapotban 30.000 - 35.000 között adják..
vehetsz vágott slicket is, ugyanebből a márkákból párban feleannyiért..
nekem a gsxr 750 k5 egy szezonban 3 hátsó és 2 első gumit fogyaszt, kultúrközlekedéssel a hátsó elmegy még kb. 8.000 km-t maximális tapadás mellett
Lasagnia
Cserkó-megykó pitekosz
Van egy eladó dunlop d 208 f es 120/70 17"-es gumim szép állapotban, középen minimálisan kopott 70-80%-os,szélein még szőrös 100%-os
Akit érdekel írjon és írjon mellé egy reális árat is...
Üdv
Még nincs kész, de a nevedhez a telefonban ezt a videót rendelem! Remélem sűrűn hívsz
Ha tudok már biztossat igérem föliratkozok!
Hápikám, nagyon szépen köszönöm neked az ügyintézést!
Magvannak a cuccaitok.
Ezt akár mikor megtehetnénk, amikor "véletlenül" ezen a tájon jársz. De ha nem dugjátok ide az orrotokat, úgy elég nehéz.