Szia!
ZF-9 Camove-t használok másfél éve, igaz idén már csak második sisakként. Ár-érték arányban szerintem a legjobb. Általában a drágább jobb, csendesebb is, de nem minden esetben. Ami nekem igazán negatívum benne, hogy a bogárháló ellenére alul, illetve talán a plexi pereménél az apróbb rovarok be-be köszönnek. ezen kívül elégedett vagyok vele.
A kis túraplexi kb. 90-100 km/h-ig érezhető valamelyes, utána édesmindegy. Persze attól is függ, hogy milyen magas vagy. A rovarok a melleden már nem nagyon érnek, csak a válladon és a sisakon. Nekem tetszett kinézetre is.
Sisakvásárlás előtt vagyok, eddig egy Grex R1-est használtam, amiben sztem iszonyatos a szélzaj. HJC-ket néztem olyan 30e-ig, pl ZF-9 BLACK ( www.kelomotor.hu ). Vagy érdemes valamivel drágábba/jobba beruházni?
Még egy kérdés: ez a kis plexi aminek a képét beszúrtam, "mire elég"?
Te szoktál itt mindenféle sült füvekkel villogni, ezért elárulom neked a mai menázsit: szalontüdő Ez való a magyar gyomorba, nem a Te zőccséged!
Sajnos kép nincs, mert a kártya leolvasó máshol tanyázik. Aki megkívánta, indulhat.
Amit kaptam a bandától az is tudja ezeket......és szintén pageres.....
vagyis inkább Nyusz te is vegyél egy olyat mint amit nekem vetettek.....vagy a Sentinelt.....
Sziasztok! Nyusz! mire kène a riasztò? Ennek a fajtànak van MABISZ tanùsìtvànya, de èn amikor riasztòt vàlasztottam, nem jött be. Èn mindenkèppen a pageres riasztòkra tennèm le a voksom. nekem egy sentinel 1100 (?) motorriasztòm van. Beszerelve volt 36 pìz, de ha fent vok a kègliben a màsodikon a boxert meg sem hallanàm. Emmeg csipog nàlam, ha valami bibi van+ kijelzi azt is, hogy mi a riasztàs oka.( külön jelzi ha billen, ha ütès èri, vagy ha a gyùjtàssal jàccik rajtavalami tsùnya embör. Van rajta tiltàs is. (Tehàt,èlből nem indul el csak ùgy. Ha meg hatàstalanìtott àllapotàban valaki màr el is indult a motoroddal, X mèteren belül le lehet mèg akkor is àllìtani tàvirànyìtòval.) Bàr amìg több a riasztò nèlkül gazdijàra vàrò moci, mint a beriasztott...
Köszi a válaszokat a (43140-es hozzászólás) .Egyébként a levegő szűrőt akartam kivenni és emiatt kellet volna leszednem a tankot,de megemeltem és simán ki lehetett venni ezért nem vettem le a tankot sem.
Egyébként utánna néztem a csöveknek,hogy melyik hová megy, a két gumicső (tank végénél látható) az megy le a blokk alá ebből az egyik talán túlfolyó lehet(sőt biztos) a másik meg ahogy "Tangerine" mondja az levegőző cső. Úgy hogy levegőszűrő csere vagy tisztítás miatt nem kell levenni a tankot (legalább is ennél a típusnál) persze ha befér a kezed akkor könnyen ki lehet azt venni a hellyéről.
A benzinszivattyú be van építve a tankba. Azon meg nem megy át a benya, mikor nem üzemel. A csövet pedig már csak a szivattyú után lehet lehúzni.
Ilyen a GSX tankjának az alja, de au injeltoros Banditának is ilyennek vagy hasonlónak kell lennie.
épp ezért mondom hogy valami biztos van még pluszba benne (akár egy mágnesszelep) hiszen nem hnném, hogy a tankot csak úgy lehet levenni ha üres:-))))
Még nem szedtem szét - szóval ezért nem is tudom......
Nem is hiszem, hogy olyan csövön megy benya, ami csak úgy rá van biggyesztve a fémcsőre. Nem Simson ez, bakker!
A benzincsövön (ami a csapra megy) van egy fémbilincs. Az injektorosoknál pedig egy még komolyabb szerkezet (legalábbis a GSX-nél biztosan), alig lehet szétszedni.
ZF-9 Camove-t használok másfél éve, igaz idén már csak második sisakként. Ár-érték arányban szerintem a legjobb. Általában a drágább jobb, csendesebb is, de nem minden esetben. Ami nekem igazán negatívum benne, hogy a bogárháló ellenére alul, illetve talán a plexi pereménél az apróbb rovarok be-be köszönnek. ezen kívül elégedett vagyok vele.
A kis túraplexi kb. 90-100 km/h-ig érezhető valamelyes, utána édesmindegy. Persze attól is függ, hogy milyen magas vagy. A rovarok a melleden már nem nagyon érnek, csak a válladon és a sisakon. Nekem tetszett kinézetre is.