Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
ZF-9 Camove-t használok másfél éve, igaz idén már csak második sisakként. Ár-érték arányban szerintem a legjobb. Általában a drágább jobb, csendesebb is, de nem minden esetben. Ami nekem igazán negatívum benne, hogy a bogárháló ellenére alul, illetve talán a plexi pereménél az apróbb rovarok be-be köszönnek. ezen kívül elégedett vagyok vele.

A kis túraplexi kb. 90-100 km/h-ig érezhető valamelyes, utána édesmindegy. Persze attól is függ, hogy milyen magas vagy. A rovarok a melleden már nem nagyon érnek, csak a válladon és a sisakon. Nekem tetszett kinézetre is.
Sziasztok!

Sisakvásárlás előtt vagyok, eddig egy Grex R1-est használtam, amiben sztem iszonyatos a szélzaj. HJC-ket néztem olyan 30e-ig, pl ZF-9 BLACK ( www.kelomotor.hu ). Vagy érdemes valamivel drágábba/jobba beruházni?

Még egy kérdés: ez a kis plexi aminek a képét beszúrtam, "mire elég"?

Sanyika
Innen tudok kedvezményt intézni! A részleteket még nem tudom, de egy próbát megér!
Fékkar az én mocimhoz nincs nekik!
http://webshop.langauto.hu/
Te csak egyél!
Én inkább motorozok ma 200km-ert , aztán megeszem aztmit főznek nekem
dawntez!

Te szoktál itt mindenféle sült füvekkel villogni, ezért elárulom neked a mai menázsit: szalontüdő Ez való a magyar gyomorba, nem a Te zőccséged!
Sajnos kép nincs, mert a kártya leolvasó máshol tanyázik. Aki megkívánta, indulhat.
Adok kötelet.......a nyakad köré már kötheted is:-)))
Bizony!

Amit kaptam a bandától az is tudja ezeket......és szintén pageres.....
vagyis inkább Nyusz te is vegyél egy olyat mint amit nekem vetettek.....vagy a Sentinelt.....

Itt a leírás:
Igen, kötözködöm! Ideje volt, hogy rájöttél.
valahol neten van is fent egy ismertető videò a működèsèről.
Sziasztok! Nyusz! mire kène a riasztò? Ennek a fajtànak van MABISZ tanùsìtvànya, de èn amikor riasztòt vàlasztottam, nem jött be. Èn mindenkèppen a pageres riasztòkra tennèm le a voksom. nekem egy sentinel 1100 (?) motorriasztòm van. Beszerelve volt 36 pìz, de ha fent vok a kègliben a màsodikon a boxert meg sem hallanàm. Emmeg csipog nàlam, ha valami bibi van+ kijelzi azt is, hogy mi a riasztàs oka.( külön jelzi ha billen, ha ütès èri, vagy ha a gyùjtàssal jàccik rajtavalami tsùnya embör. Van rajta tiltàs is. (Tehàt,èlből nem indul el csak ùgy. Ha meg hatàstalanìtott àllapotàban valaki màr el is indult a motoroddal, X mèteren belül le lehet mèg akkor is àllìtani tàvirànyìtòval.) Bàr amìg több a riasztò nèlkül gazdijàra vàrò moci, mint a beriasztott...
http://www.zsu.hu/?page=catego...

Szóval ennek a keresöjéba! NA
A kertesőbe üsd be azt, hogy motorriasztó
JÓ!

És ha jól tudom akkor ez a riasztó bővíthető......
legalábbis a LOUISos riasztó igen....igaz az nem boxer hanem M+S

ez:
2x kattintani

azt alapban megveszed 100 euróért
utána bővíthető:
50 euró a pager
és van még hozzá külön 4 szenzor......

ergo többre jösz ki ezzel ugyan de maximális.............
Sziasztok!

mondanátok nekem véleményt erről a riasztóról?

köszi!
IGEN! Ilyen a tank alja
Te most kötegetsz vazzzze?

Ördögi haragom le fog súlytani rád
Köszi a válaszokat a (43140-es hozzászólás) .Egyébként a levegő szűrőt akartam kivenni és emiatt kellet volna leszednem a tankot,de megemeltem és simán ki lehetett venni ezért nem vettem le a tankot sem.
Egyébként utánna néztem a csöveknek,hogy melyik hová megy, a két gumicső (tank végénél látható) az megy le a blokk alá ebből az egyik talán túlfolyó lehet(sőt biztos) a másik meg ahogy "Tangerine" mondja az levegőző cső. Úgy hogy levegőszűrő csere vagy tisztítás miatt nem kell levenni a tankot (legalább is ennél a típusnál) persze ha befér a kezed akkor könnyen ki lehet azt venni a hellyéről.
na azért még franciául nem tudok

au injeltoros = az injektoros
A benzinszivattyú be van építve a tankba. Azon meg nem megy át a benya, mikor nem üzemel. A csövet pedig már csak a szivattyú után lehet lehúzni.
Ilyen a GSX tankjának az alja, de au injeltoros Banditának is ilyennek vagy hasonlónak kell lennie.
Akkor meg minek dumálsz bele, ha nem értesz hozzá? Ráadásul még olvasni sem tudsz: szó sem esett vákumosról. ( )
Oksi!

épp ezért mondom hogy valami biztos van még pluszba benne (akár egy mágnesszelep) hiszen nem hnném, hogy a tankot csak úgy lehet levenni ha üres:-))))
Még nem szedtem szét - szóval ezért nem is tudom......
Nem is hiszem, hogy olyan csövön megy benya, ami csak úgy rá van biggyesztve a fémcsőre. Nem Simson ez, bakker!
A benzincsövön (ami a csapra megy) van egy fémbilincs. Az injektorosoknál pedig egy még komolyabb szerkezet (legalábbis a GSX-nél biztosan), alig lehet szétszedni.
A vákuumos benzincsapot (karbis motor) ne keverd össze a benzinszivattyúval (injektoros motor).