Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legfeljebb Te motorozol bukó nélkül!
Boldog Szülinapot Tomika!
Hy Erik !

Köszi a választ,addigra ott leszek (remélem) .Sajnos sisakot (másikat) nem igen tudok vinni,mert nem sikerült szereznem.Biztosan lesz ott valakinek aki szívesen kölcsönadja arra a kis időre míg a gyerköcök mennek egy- két kört.
6-6,20-ig!
Még az is jobb mint a semmi!
Akkor a másik szám kuka?
Mert akkor kicserélem a telcsimben!
A másik kérdésem az volna,hogy Vasárnap hány órakor van gyülekező a Sz.Szent Miklósi kútnál?
Sziasztok !

Kérdésem lenne a zsenikhez (kép melléklettel).
A kérdésem az volna,hogy ha a képen látható csöveket lehúzom a tankól folyni fog- e a benzin ?
Köszi a válaszokat.
Hehehe, csak voltak! Mosmá közös!
Az Enyémeksörök!
Nem állítólag, hanem konkrétan kell a robiba is.
Pontossan 300 Ft-ba került a lejárt szavatosságu gézek cseréje, a fertötlenitőt meg átcimkéztem magamnak
Viszont soha sincs nálam, mert csak egy szett van és állitólag még a robogóba is kéne rakni
Akkor a régi meghalt? Azaz holnaptól meghal? Mert én rendes gyerek vagyok, rgo átírom a számod.
Egészen addig nem fontos, amíg fel nem akarlak hívni! Mert ugye nem vagy hajlandó átírni a mobilomban! Mindegy majdcsak megadják a régin is az új számodat, mert én nem szoktam átírni senkit. Szóval inkább NE cserélj számot! Jóóóó?
Hullahó!
Ha valakit érdekel!
Új számom lessssz, holnaptol: 06/20-27-55-687
Egyetlen egy titka van!
Szakadás előtt fél menettel meg kell állni!
Há tegyé érzést á kezedbe!
Szia.

Hát biza volt, de ha van rá lehetőségem inkább megpróbálom kihasználni.
"Nehogy már beletépjem...mint állat"
Üdv!
Talán Erik, de vki asszem felajánlotta h tud az utasom részére plusz sisakot hozni! Köszönöm, de NEM KELL!
A ma megvett 600Ft-os hálóval már tudok vinni sisakot!
Köszi!
Egyem a szíved, ahogy aggódsz azért a k..va nyomatékkulcsért. Szerinted előtte nem is volt élet?
Csak a sterilizált kötszer szavatossága jár le, ezt kell cserélni pár száz forintért. Xarni a dobozgyártóárulóabbólhasznothajtó lobbi fejére!
Aki megissza!
Ok köszi.
Ezt nem tudtam, hogy ott is van egy O-gyürü szerűség.Kb ez akkor olyan lehet mint az olaj szűrő, igaz.

Most néztem egy SV1000S-t, állítható rugó erő feszítőjét csak 1,5cm-t lehet rá állítani.Akkor lehet elég lenne kezdetnek max:0,5-1cm.is a GS-nek nem.
Mondtam egy számot. Nem tudom mennyi az új...
Ennyiért áruljuk az újat!