Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kell valakinek, odaadom 3e.ért. 4,5e. volt, bontatlan, számlás.
Ketten mondták azt, h olyan kemény lett tőle a villa, h teljesen ki kellett tekerni a csillapítást.
Azt meg nehogymár tudja az olaj, h fejjel lefelé áll a villa Pedig aszongyák...
Már pont akartam írni hogy én is 10W-s olajat tettem az enyémbe, K2-esem van (ugyan olyan kell bele a manual szerint) de megnéztem mit vettem bele anno és 7,5W Motul FL volt.
De lehet így utólag nekem jobb lett volna a 10W-s olaj. Mondjuk még nem játszadoztam sokat el a beállításokkal csak a gyári értékekhez képest picikét keményebbre állítottam de még nem az igazi. Szívesen belövetném egy szakemberrel a súlyom és képességemnek megfelelően.
Sziasztok, k7-k8 hoz van egy pár Bódis összekötőcsövem ha valakit érdekel.
User Manual: SUZUKI FORK OIL L01. Fél perc google kereséssel kiderül hogy ehhez legközelebb az 5W-s olajok állnak, de ha biztosra akarsz menni keress Motul/Öhlins ajánlást, hogy melyik termékük áll legközelebb a gyártó javaslatához.

Egyébként érdekelne hogy mi különbség van a sima és afordított villába ajánlott olaj között, szerintem ez csak marketing, hogy Factory Line néven elkérhessenek kicsit több pénzt.
"Nem is jó a fordított telóba."
2017. 10. 09. 12:46 kalibra
Több helyen írták itt a fórumon, h a 2007-es Gsxr villába jó a 10W olaj. Jól meg is vettem egy ilyet, erre most azt mondják a Rad-ban, h 5W kell bele, máshol meg azt, h ez nem is jó a fordított telóba. Tudja valaki, h mi az igazság?
Szia! Köszi,megkaptam,írtam
Robeszfzr500 en motorszerelo vagyok irtam uzenetet csak nem kuldi el hivj nyugodtan 06303291735
Egyébként fura. Én is kb két éve vettem tőle.... két k4 volt neki?
K4 a leírt átalakításokkal (idom, hátsó lengőkar) a tankot kivéve, szerintem az K4. Ő csinálta az egészet én csak pályamotort akartam venni. A vázat, futóművet meg a blokk hangját csekkoltam, a többi az adottság volt... :-)
Én is tőle vettem meg az enyémet. Illetve ő lepasszolta egy srácnak akinek előtte egy 125-ös mz volt és nem mert menni az ezressel. Csak a garázsban állt vele. :) A Ferit hívtam fel telefonon, mert ő tudott róla infókat mondani. Milyen véletlen :) És akkor hogy van ez? Ez k5 vagy k4? :D Miért lett így átalakítva?
igen, 2 éve... :-)
Hogy aaaa Plank Freitől vetted?
Szerintem létezik. Láttam. Itt áll a garázsban. Ez az én mocim... :-)
Vagy ez egy k5 egy k4 seggével?
De a hátsó villa sem k3-k4
k5 pályaidom van ráfaragva
Valaki látott már ilyet? Ez egy k3-k4 1000 a váz és a farokidom alapján, de a tank az oldalidom és a fejidom sem stimmel. Hogy van ez?
Bigoneoszi?
Hétvégi program lesz hogy körbe lesz lőve!
Szép csutkás, másik oldalról is tegyél fel képet mert kérni fogják.
For szél!

https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx-r_1000-12068285
Azért köszi!
Ezt nem tudtam, így érthető.