Nekem egy gondom van vele, hogy külsőre nem tetszik a lámpája.... a 80as évek 90es évek elejének volt a divatja a két kör lámpa elö (amik ráadásul állítólag elég szarok is)l... ennyi a gondom.... viszont aranyosan kerek maga moci, de a fogyasztása már kellemetlen... viszont jó az ára, ennyiért egy uj 125ös apriliát kaphatsz....
. Szerintetek érdemes?
Na most a nyáron jókat lehet érte melózni meg minden, meg is lenne... de összel megyek fél évre ausztriába tanulni, és akkor nem fogom tudni használni.... akkor jön a következő év, lehet hogy szebb és jobb lesz, és a 600assal is majd törődnek a suzukinál, akkor meg enni fog a frász.... de énnem várok még 11 hónapot mocira szóval egyszerűen nem tudom, hogy mi legyen
lehet h veszek egy simo-t mert nem bírom ki motor nélkül 1 évig, vagy elhamarkodotottan 1-2 hónapra egy gixert.... vagy nem tom már tényleg
A1 röl nem tom sosem volt A1 em. Egyböl leraktam A korl.ra azt sima A ra.
Rutin + Városi + Kb 20 25 ezer. Kresz sulitól függöen.
Elolvastam véleménykifejtésedet, mellyel egyet értek. De úgy gondolom, nem hülye az ember, csak egy kiba*zott anyagias világban élünk és e vasak nem éppen pénztárca barát dolgok... Az, hogy erősödik a snobizmus a motorok terén, ez már egy más kérdés és vélemény, mellyel nem akarnék megsérteni senkit....
Ja, és jelentkezem mindenképp,ha megtörténnek "banki dolgaim" és még aktuális lesz az eladó részéről!