. Igazából még darabokban van
. Remélem hétvégén készen lesz fényezése is
. És majd utána..
) szerintem 400 is elég megtanulni motorozni normálisan utána mehet a nagyobb masina.
(és teljesen mindegy hogy mekkora szerintem). Én eddig egy 50-esel buktam a legnagyobbat (.Babetta )
- eszméletlen élmény volt
, de sajnos meg is lett a nagy ugrás eredménye, ugyanis karamboloztam a vadiúj géppel
. Utána újra kismotor meg autó -kárpótlásképpen- de most megint lesz szörnyeteg a garázsban
egy K6 750-es. Azért mostmár némileg hidegebb és bölcsebb fejjel fogok ráülni. 1 szó mint 100 a javaslatom az, hogy inkább vmi kezdősebb járgányra kacsintgass, és tanulj meg motorozni mielőtt bajod esne...Másfél hónapig nem bírtam mozgatni a vállam a baleset után, de ez semmi, látni a vadúj 1000km-es gépet összetörve...na az jobban fájt...
. Az csak ráadás hogy a bejáratás utáni szervizről jöttem haza...
keresnék K4 750hez fejidomot , jobboldali oldalidomot, jobb oldali kormánycsutkát, jobb oldali lábtartót fékkarral(600-asé is jó) szürke fekte színű előnyben
cs-csaba@freemail.hu
.
jó éjszakát mindenkinek és sok balesetmentes km-t!!!! vigyázatok magatokra és kerüljétek a szőke nőket kis autóval haveromékat is lerendezte egy...