Sziasztok!
Megvettem egy RG 125-öt egy pár héttel ezelőtt.
A svájci származási papírjai szerint 2001-es forgalomba helyezésű..
A felni szerint (91) 92-es. Amit a fórumon olvastam, hogy a Nickasil-os henger 94től van. , mert ez olyan..
Honnan lehet megállapítani, hogy milyen idős?
Motorhibásan vettem meg. azon kívül szinte mintaállapotban van.
A kipufogó oldal felől letört az olajozónak a csatlakozója, és besült elég rendesen. henger kakukk..
A hengerrel hová lehet menni, hogy nickasil-ozzák újra, vagy perselyezzék meg?
Ki csinál normális minőségű perselyt?
Magyarországon foglalkoznak Nickasilozással?
Lehet hozzá hengert venni? hol?
Köszi!
Helló!
94-es Évjáratú Suzuki RG-met 50-esként de akár 125-ösként is eladó. Teljesmotorfelújításon esett át(2006.12.21-én lett kész).Jelenleg 16km van benne(1500km-ig ajánlott a járatása). Cserélt alkatrészek: főtengelycsapágy,alsó csapszeg,alsó tűgörgő,hajtókar,felső csapszeg,felső tűgörgő,dugattyú+gyűrűk,gyer tya,váltóolaj,markolat. Nyugodt szívvel válok meg tőle auto vásárlása miatt. Ár:290.000FT
Sziasztok!
Én új vagyok itt, van egy 90körüli 80as rg gammám és mikuni karburátor van rajta.Nem tudom hogy nektek mi van rajta (lehet hogy ez a gyári)de mind1.Az lenne a kérdésem hogy hova kell bekötni az üzemanyag olajtartály ugyanis nekem nincs...
Köszönöm segítségeteket!!
Úristen, az rengeteg! Nekem 20-30 között tudtak volna hozni új elektronikát, de mondtam, hogy azt felejtsük el. A közelemben pedig van egy szerelő aki 10-ér megcsinálja. Egyébként közben kiderült, hogy a power elektronika rossz, az szívja le az áramot, azért nincs szikra. Januárban megy a doktorhoz.
NEkem is volt ilyenem!!!!Senki nem tudtam megcsinálni!!!50ezerért vettem bele teljesen új gyújtáselektronikát!!!Azóta megy a gép de most meg a karbi adta meg magát!Mindíg folyik a túlfolyóján a benzin!!!Vmi 5let?????????THxxx
nem tom milyen évjáratúra gondoltál. mert nekem az ujabb van azzal csak egy gond volt eddig a több mint 2 év alatt egyszer. a power szelep eltört bennne amugy semmi más.
Szeretnék veni 125 ös motort és aba kérném a segítcséget hogy menyire megbizhato a gama meg ijenek ajáljátok e stb 1szoval megéri e ????Léci segicsetek! Köce elöre is
Hali!
Nekem is RG-m van, igaz 80as. Szegényke kicsit leharcolt állapotban. Hűtővizet leengedtem, és volt benne egy kevés ilyen szürke olajos cucc..az mitől lehet? Kb úgy nézett ki mint a váltóolaj, mert azt meg véletlenül leengedtem . Abba mit kell töltenem? Milyen olajat?
Inditáskor nekem is füstöl, de ha megyek vele egy picit akkor ugy elmulik, ez normális?
Kéne egy 125 ös block a suzuki gammámba,lehetőleg valami szakadt ,olcsón!!!!!!!!
Majd felújítom,csak hobbi mocinak van!!!
Most alakittom a vázat a jobb oldalán,sportosítva lessz.
Meg az akumulator tartót is átépitem,spoilert meg faragunk rá.Elég otromba a szögletes hátulja!!
msn:mythycs@freemail.hu hokipaly@hotmail.com
Olyan Gsxr kinézetű moci az álmom,üvegszálból kihokizzuk!!!!!
Amugy majd a gyerek mocia lessz ha megnő,addig van időm faragni!!!
A szerelő beletett egy yamaha gyujtáselektronikát, volt szikra, de b*szik elindulni.
Egyébként egy barátom aki elég jól ért az elektronikához bemérte, és a gyújtáselektronika rossz. Azt mondta, ez típushibája ennek a motornak. A yamaha alkatrész, meg lehet nem jókor, szikráztat.
Most próbálok szerezni egy másik elektronikát.
Megvettem egy RG 125-öt egy pár héttel ezelőtt.
A svájci származási papírjai szerint 2001-es forgalomba helyezésű..
A felni szerint (91) 92-es. Amit a fórumon olvastam, hogy a Nickasil-os henger 94től van. , mert ez olyan..
Honnan lehet megállapítani, hogy milyen idős?
Motorhibásan vettem meg. azon kívül szinte mintaállapotban van.
A kipufogó oldal felől letört az olajozónak a csatlakozója, és besült elég rendesen. henger kakukk..
A hengerrel hová lehet menni, hogy nickasil-ozzák újra, vagy perselyezzék meg?
Ki csinál normális minőségű perselyt?
Magyarországon foglalkoznak Nickasilozással?
Lehet hozzá hengert venni? hol?
Köszi!
Helló!
Érdekel a motorod matensr-f!
Tudnál képeket meg plusz infót küldeni róla??
zotyamancs@freemail.hu
Üdv: ZOLI
Megköszönném..
Úgyhogy keverni fogom bele a benyát!
Én új vagyok itt, van egy 90körüli 80as rg gammám és mikuni karburátor van rajta.Nem tudom hogy nektek mi van rajta (lehet hogy ez a gyári)de mind1.Az lenne a kérdésem hogy hova kell bekötni az üzemanyag olajtartály ugyanis nekem nincs...
Köszönöm segítségeteket!!
85-ös gammához keresnék idomokat!!!!!!
akinek van vagy tud segiteni az pls írjon 1 mailt a weedorka@freemail.hu -ra
Köszi
Peace
Üdv: Sanyi
Én 2 hónapja cseréltem, azóta is megvan egy kurva nagy vágásnyom a kezemen, ami már örökre ott lesz. :"(
Ja otthon van a doboz, majd megnézem a feliratát, esetleg szólj rám msn-en este, gmelkvi@freemail.hu
Nekem is RG-m van, igaz 80as. Szegényke kicsit leharcolt állapotban. Hűtővizet leengedtem, és volt benne egy kevés ilyen szürke olajos cucc..az mitől lehet? Kb úgy nézett ki mint a váltóolaj, mert azt meg véletlenül leengedtem
Inditáskor nekem is füstöl, de ha megyek vele egy picit akkor ugy elmulik, ez normális?
Kéne egy 125 ös block a suzuki gammámba,lehetőleg valami szakadt ,olcsón!!!!!!!!
Majd felújítom,csak hobbi mocinak van!!!
Most alakittom a vázat a jobb oldalán,sportosítva lessz.
Meg az akumulator tartót is átépitem,spoilert meg faragunk rá.Elég otromba a szögletes hátulja!!
msn:mythycs@freemail.hu
hokipaly@hotmail.com
Olyan Gsxr kinézetű moci az álmom,üvegszálból kihokizzuk!!!!!
Amugy majd a gyerek mocia lessz ha megnő,addig van időm faragni!!!
Egyébként egy barátom aki elég jól ért az elektronikához bemérte, és a gyújtáselektronika rossz. Azt mondta, ez típushibája ennek a motornak. A yamaha alkatrész, meg lehet nem jókor, szikráztat.
Most próbálok szerezni egy másik elektronikát.