helyesbitenék
a denszesz nem csak etanol,lehet benne metanol és aceton is(ugy tudom ezek ehetik a gumit) http://hu.wikipedia.org/wiki/D...
ilyen mosogatásra legolcsóbb szerintem a kutnál kapható etanol (E85)
de tudomásom szerint az izopropilalkoholnál a legkissebb a muanyag,gumi... feloldásának a veszélye
Sanyi!
A Sasfészekbe már csak a hely szelleme miatt is érdemes felmenni ,én sajnos nem ,de anyósom volt már.Nem szokták megragadni az eféle dolgok ,de azt mondta különös érzés volt ,hátborzongató.Úgy tudom nekik idegenvezetés is volt .(talán anélkül be se lehet menni?)
Zoli!
Másfél hónapja pucolod azt a féket ,remélem külső munkákat nem vállalsz órabérben!
Ha így haladsz a szezonzáró buliról is lemaradsz! Én már rég betettem vólna a mosogatógépbe!
szerintem nekem az a véleményem hogy a féktisztóra ált. rá van irva hogy a tömitésekre ne fujjuk (acetont is tesznek bele)
...legalábbis azokon amiket én néztem
csak arra javasolják hogy a fékpofát,dobot tisztitsuk
...de a komolyabb féktisztitót elképzelhetönek tartom hogy lehet fujni a gumitömitésre is
a denszesz (más néven etilalkohol,etanol) nem eszi a gumit.
Az a botrány mennyire nemszép csajszi volt a teszkóban a pénztáros.
(magyarországra jellemzöen a márkakereskedések szervizeinél)
a denszesz nem csak etanol,lehet benne metanol és aceton is(ugy tudom ezek ehetik a gumit)
http://hu.wikipedia.org/wiki/D...
ilyen mosogatásra legolcsóbb szerintem a kutnál kapható etanol (E85)
de tudomásom szerint az izopropilalkoholnál a legkissebb a muanyag,gumi... feloldásának a veszélye
A Sasfészekbe már csak a hely szelleme miatt is érdemes felmenni ,én sajnos nem ,de anyósom volt már.Nem szokták megragadni az eféle dolgok ,de azt mondta különös érzés volt ,hátborzongató.Úgy tudom nekik idegenvezetés is volt .(talán anélkül be se lehet menni?)
Másfél hónapja pucolod azt a féket ,remélem külső munkákat nem vállalsz órabérben!
Ha így haladsz a szezonzáró buliról is lemaradsz!
...legalábbis azokon amiket én néztem
csak arra javasolják hogy a fékpofát,dobot tisztitsuk
...de a komolyabb féktisztitót elképzelhetönek tartom hogy lehet fujni a gumitömitésre is
a denszesz (más néven etilalkohol,etanol) nem eszi a gumit.