Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nafene....és holnap?....visegrád?
Most jöttem haza.Lenyomtam egy 30-ast a 11-esen.......hideg vót,de már kellett ez a gyógykör!
adok kölcsön használt betétet....az van mindig...
Háttttt.........csak hátsó fékkel...............nemtomm mennyire lennék bexarva és hiiiiiddddeeeeeggggg vaaaaaaannnnnnnn.
Ha holnap ilyen idő lesz nem jön valaki valamerre?....kis rövid velencei tó vagy hasonló...
Vagy pont Gss-é....nemrég el akarta adni ha jól emlékszem és az Ő gépe egész jó......persze az árát nem tudom...
Amikor kérdezted úgy emlékszem adtak rá választ.....amúgy Zsé motorjában már van kettő így elég megnéznie....
belinkelnéd mégegyszer? köszike
Nem japánoknál ez bagatel tétel.
Csak a japánokra?!?!?
Dőt belőle a sav asszem.Bár a srác nyert vele egy 4 csillagos szállodát bazinagy képernyős TV-vel meg egy kisbuszos utat hazafelé.
Úgyhogy érdemes rámérni vagy egy filléres feszmérőt rárakni állandóra.
De nem vészes minden ilyen idős japo gépnél érdemes rá figyelni.
hát lehetséges mert gyönyörű:P
hát nem tudom. én tv-ből se vezsek NÓNÉM márkát se telefonból se semmiből. nekem ez a márka valahogy nem tűnik megbízhatónak. meg kitudja miylen a szervízháttere
rendesen felrobbantani? vagy csak elcseszi az aksit?
hirdeted valahol? mert akkor megnézem a hirdetést.
relét itt is árulnak : http://www.kepesmotor.hu/lampa...
szia !
bocs, hogy beleugatok.
én is kérdeztem már itt de nem adott senki sem konkrét választ, hogy mekkora kell. biztosan ki lehet számolni . szerintem cseréld ki a relét led indexhez. pl. nagyvas.hu,imet.hu-nál is lehet venni.itt a bekötési rajza és így biztosan jól működik + még egyszerű is elvégezni.
Mivel még nem mentem hyo-val így nyilatkozni nemm tudok róla, hogy milyen kényelmes és hogy megy, én csak az alapján mondom, hogy nem kéne, hogy amelyik ismerősnek eddig volt az sokat járt szervizbe.....az SV-sek pedig ritkán....
Zoli, milyen ellenallast erdemes berakni ledes index ele?S foleg, hogyan?

lovesem sincs az elektronikahoz, ugy magyarazd pls!meghalalom
Senki nem lehet tökéletes!

Aztán nem ám komolyan venni!
műszerfal, meg az első lámpa nem jön be a hyoba
nem ültem még hyon,de a képről ítélve tényleg kényelmesebb lehet a kormány miatt
Jóval drágábban meg GS 1200-at.
Jó motor az SV, de nekem a Hyo jobban bejön, és szerintem kényelmesebb is az ülése.
Tehát ennyiért még mindig a Hyot választanám, egy kicsit drágábban pedig a DL-t.
lentebb belinkeltem a banki visszavett 650est
azt nem nézted?