Pedig nem ritka itt a fórumon sem ,de a saját környezetemben sem az évi 10-15e km! Három-négy alpok túra ,horvátország ,oszt má meg is van4 Csak nekem már munkahelyem se lenne ,meg a család is kirúgott volna! Na de mindeggy ,majd egy másik életemben....
Én 2007-ben vettem 36 -al ,most van benne 48. És nem tekergetem az órát! Sajna ilyen is van ,pedig szinte minden nap motorozok. Mondjuk az én 3000 km-em évente nem az átlagos felhasználó által megtett kmeknek felel meg.
Semmi garancia nincs arra ,hogy ha elviszed megnézetni tuti motorod lesz.Sajna nagyon sok jó trükk ill.csodaszer van már a piacon ami megszünteti a zörejeket ,a füstölést sőtt még a kompresszió is jó értéket fog mutatni az első olajcseréig. Gondolom azért Sanya sem teszi fel az életét minden motorra amit átnéz ,most nem azokról beszélek természetesen ami épp szétesés elött ál és mindene meg van drótozva.
Két lehetőséged van ha biztosra akarsz menni.
A.Keresel egy hozzáértő emberkét aki megnézi neked az ismerősök közül.
B.Megbeszélsz egy időpontot egy független szervízben,betóljátok a motort és felvesznek egy állapotlapot.
Ezután lehet dönteni hogy mehet vagy nem.
Ha kiderül a gebasz még jobb ha csak 5-10e a bukta mint egy generál.
2008ba belement 6000
2009be 4000
2010be 500
(ennyit már az svbe is beletettem
Jobban jarok, ha megtartom veterannak.
Üdv: Szabi
A.Keresel egy hozzáértő emberkét aki megnézi neked az ismerősök közül.
B.Megbeszélsz egy időpontot egy független szervízben,betóljátok a motort és felvesznek egy állapotlapot.
Ezután lehet dönteni hogy mehet vagy nem.
Ha kiderül a gebasz még jobb ha csak 5-10e a bukta mint egy generál.
nem annyi amennyiért hirdették...