választ arra kaptam, hogy villamossági boltban kell venni mert amit egy srác hírdetett a neten ( azt hiszem tutilámpa.hu ) 1500 ft/db túlságosan drága volt. viszont azt, hogy pontossan mekkora kell azt nem mondta senki sem. igaz nem is cseréltem ki az indexeket ledesre, egyenlőre mert ha marad akkor lehetséges, hogy csere lesz.
Ja nem szoktam én megharagudni ilyenekért.
Aki Hyo-t vesz, egy idő után nem veszi fel a beszólásokat.
Elvileg volna egy 2008-as bent ragadt transalp, de nem biztos, hogy akkor meglesz. Viszont addig nem merem megvenni, mert a kettő együtt sok lenne.
A tps-ről itt megtudtam mindent úgy gondolom. Ugyan így kell csinálni a Banditán is? Nem azért kérdem mert meg akarom csinálni magam (mert Te fogod) csak mert érdekel
Áh előbb az újal szeretném légteleníteni meg szokni akarom és leellenőrizni nem e folyik,vagy bármi előre nem látható gebasz van.Ne visegrádnál derüljön ki hogy beterítem az egész motort féfolyadékkal. Csak ki lépésekben haladok.
Aki Hyo-t vesz, egy idő után nem veszi fel a beszólásokat.
Elvileg volna egy 2008-as bent ragadt transalp, de nem biztos, hogy akkor meglesz. Viszont addig nem merem megvenni, mert a kettő együtt sok lenne.
Jövő héten egyébként jön egy srác megnézni.
Bár ha sikerül a mozgásképtelen astra mellett kitólni és száraz az úz én megyek egy rövidet a város körül.