Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akár...
Esetleg a 4000km-es szervízciklus miatt?
ment a mail
elektrokukacgportalponthu
Laller mi az e-mail címed.Szeretnék valami szakmait kérdezni.
Ellenállással: 2x21W az eredeti izzó, akkor a szükséges ellenállás U2/p=3,5 Ohm.Ez oldalanként, tehát ha minden indexhez teszel, akkor a 7Ohm jó lesz.
Hááát... nekem is jobban tetszik a DL. Viszont az ára magasabb egy picit. De ráérek akkor törni a fejem, ha elkel a motor.
választ arra kaptam, hogy villamossági boltban kell venni mert amit egy srác hírdetett a neten ( azt hiszem tutilámpa.hu ) 1500 ft/db túlságosan drága volt. viszont azt, hogy pontossan mekkora kell azt nem mondta senki sem. igaz nem is cseréltem ki az indexeket ledesre, egyenlőre mert ha marad akkor lehetséges, hogy csere lesz.
DL.....nem azért mert rossz a TA csak mert gyenge hiába ennyi meg annyi LE papíron, nem fogsz tudni egy jót menni vele...
Az a baj, hogy vagy DL, vagy TA. Az asszony csak ezekre hajlandó felülni.
Holnap valaki egy rövidet?
TA-t ne......a hyo után gyenge lenne és ahogy emlékszem nem szeretsz lassan menni...
Ja nem szoktam én megharagudni ilyenekért.
Aki Hyo-t vesz, egy idő után nem veszi fel a beszólásokat.
Elvileg volna egy 2008-as bent ragadt transalp, de nem biztos, hogy akkor meglesz. Viszont addig nem merem megvenni, mert a kettő együtt sok lenne.
Tényleg, van már másik?....vagy ez függ az eladástól?....nem fikázom többet, főleg mert nem is rossz, bocs...
Köszönöm, hogy segítesz a motor eladásában.
Jövő héten egyébként jön egy srác megnézni.
marha
Jó, akkor mikor megyek egy kis rágcsálni valót készíts majd ki vagy addig míg csinálod, megyünk egy kört Dórival az 1000-essel
Nem!.....az 1250-en van még trükk hozzá, illetve a szinkronhoz......amúgy 1,5 órás meló, nem nagy kunszt...
A tps-ről itt megtudtam mindent úgy gondolom. Ugyan így kell csinálni a Banditán is? Nem azért kérdem mert meg akarom csinálni magam (mert Te fogod) csak mert érdekel
Még egy hónap.Jövőhéttől lassan emelkedik.
Állítgattam egy picit ma a gépet, a tps nem volt jó, de amúgy minden jó értéken volt....jöhet a jóidő!
Lélekben veled vagyok.
Bár ha sikerül a mozgásképtelen astra mellett kitólni és száraz az úz én megyek egy rövidet a város körül.
Akkor egyedül megyek....
Áh előbb az újal szeretném légteleníteni meg szokni akarom és leellenőrizni nem e folyik,vagy bármi előre nem látható gebasz van.Ne visegrádnál derüljön ki hogy beterítem az egész motort féfolyadékkal. Csak ki lépésekben haladok.
Holnap nem jó,más program van.