A szervező erre odafigyelt, maga is Varával volt és semmit nem csináltak...örültünk, hogy jó nagy tüzet raktunk és forraltboroztunk.....jövőre gyere Te is..
Ezt tudom, mert voltam utánatok pár nappal a helyszínen. Csak érted, ahogy nő egy rendezvényen a résztvevők létszáma, úgy nő az esélye annak hogy egy két renitens miatt az egész társaság bajba kerüljön. Most nem volt gond senkivel. De majdnem biztos hogy túl csábító lesz egyszer valakinek a "tiltott terület" is..
Ott volt Imre barátom is(Yamaszaki). Utolsó képen, jobb szélen.
Aztán visszanéztem azt a pár képet, és látom, hogy a fehér Lagunával ment, nem a TDM-el.
Elárulom, hogy ott ahol voltunk még nem kezdődött el a természetvédelmi terület hanem kb onnan 1 km-re volt az úton a tábla, ez a falu közelében volt és mindenkitől volt engedély.....1 db elég szolíd quados és 2db rendszámos terepmotor volt akik nem tértek le az útról......imádom ezt, remélem feljelentés is lesz hamar....
Az oldaladon a fényképeken látható helyekre mindenhova a GS450-el mentél el? Amellett, hogy irigylésre méltó azon felül a maximális tiszteletem, hogy ezt végigcsináltad. Nem sokan mondhatják el, hogy eljutottak Ázsiába, főleg nem egy ilyen motorral végig lábon
Nem tudom most hirtelen ki szervezte a találkozót, de a jövőben majd óvatosan kellene bánni a résztvevő járművek kivitelét illetően, ha minden évben meg akarjátok kapni az engedélyt. Főleg ha egyre többen mennek majd el. Ezt azért mondom mert épp a Bükki NP-ban csinálom a gyakorlatom, és nem repestek az örömtől, hogy évenkénti motoros találkozó lesz cserépfalú szélén, a hegy lábánál.
A jelen találkozóval kapcsolatban komoly kifogásuk nem volt, ahogy beszélgettem több ott dolgozóval, viszont aggályukat fejezték ki a quadosokkal és terepmotorosokkal szemben. Szóval a békés együttélés érdekében jó lenne ha a jövőben se történne semmi törvénybe ütköző, ami az erdőben/terepen motorozásból eredhet.
Szóval probléma nincs..csak ne is legyen, mert az ötlet amúgy jó
hm... ténlyeg nem rossz, jól néz ki... csak én tudom/láttam rosszul de mintha az sv-n nem csavarral lennének felfogatva a tükrök... ..
Imi, most nézem hogy neked a kicsi SV-d van ?! szép, ritka darab :)
mondjuk azért néhány normálisabb/világosabb képet is lőhettél volna rólla :D....de azért vigyázz rá, sok balesetmentes km-t vele, és még mindenkinek!
Aztán visszanéztem azt a pár képet, és látom, hogy a fehér Lagunával ment, nem a TDM-el.
nagynehezen tudtam csak megnézni,qrva tüzróka 3x lefagyott a linktöl,de mivel nincs sarkiróka,maradt a zexplórer
A jelen találkozóval kapcsolatban komoly kifogásuk nem volt, ahogy beszélgettem több ott dolgozóval, viszont aggályukat fejezték ki a quadosokkal és terepmotorosokkal szemben. Szóval a békés együttélés érdekében jó lenne ha a jövőben se történne semmi törvénybe ütköző, ami az erdőben/terepen motorozásból eredhet.
Szóval probléma nincs..csak ne is legyen, mert az ötlet amúgy jó
Imi, most nézem hogy neked a kicsi SV-d van ?! szép, ritka darab :)
mondjuk azért néhány normálisabb/világosabb képet is lőhettél volna rólla :D....de azért vigyázz rá, sok balesetmentes km-t vele, és még mindenkinek!
próba-szerencse:)