Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg, sv-re fel lehet szerkeszteni valahogy egy jófajta indexes tükröt? különösebb fúrás-faragás-barkácsolás nélkül...?!
Kérdezd a lajost.
Ejj, de megjött a kedvem a sült szalonnához, be is raktam egyet, de tűz hiányában csak mikróban sült:)
Üdv. Mindekinek!

Nem tud véletlen valaki occóé a motorhoz komplett dobozokat, tartóval együtt ?
Sanyi a Celeb
Nem tudom mitől lehet, 3 hete van csak nálam, rákérdezek az előző tulajra, hogy mitől lehet ilyen getvás....
Itt van cikk a hétvégi sátrazásunkról: link
akkor csak az egyik úszó akadt le....nem nagy gáz...
Valamelyik cső ereszt?

Azt hittem a benzin összefojt az olajjal
Kívülről, a tank alatt minden tiszta szmötyis...
Blokk?......belül az olaj benzines vagy kívülről?
Jó, mert mi is arra voltunk :D
szép hely az biztos
Jól elindultam velencei tóhoz, örültem, mikor beindult szegénykém.
Gyertyát sajnos nem tudtuk megnézni, mert nem volt kulcsunk hozzá:)
És csórikámat nagyon meg kéne már nézni, mert a blokk úszik a benzinben...
Az M7-en fogunk menni most is, de gyere, hely van a parton..
De jó nézni ezeket a képeket, ugyan itt voltam 2 évvel ezelőtt én is. Merre mentetek múltkor? Erre jöttetek Pécsnek vagy az M7-esen? Ha erre jöttök szívesen beállok a konvojba majd.
végre lesz mivel megtanulni egykerózni
az jó...
Sanyi!

Küldtem mailt!
Csak a ball oldali nyerget vettem le de ha teszem vissza a kereket leveszem a jobb oldalit is.
A betéteken a "fékező réteg" még jóval több mint 1.5 mm
Ha lesz csőhajlítóm le lehet egyet gyártani de sanszos hogy kell a gép egy hétvégére.
Ha valaki meg akar válni doboztartó konzolától esetleg dobozától is az szóljon...
Nem vetted le a féknyergeket?......pedig úgy könnyebb..... ...a fékbetétnél meg ha még látszik a csík(már ha olyan a betét amiben van) akkor még jó, de 1-1.5mm-nél már csere szerintem....mert ha eléri a tárcsát a vas megmarja rendesen...
Míg vannak barázdák benne jólvagy.