Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertek, akkor beszállunk mert egyenlőre az egyik lánynak nincs motor és ha nem lesz jelentkező aki vigye akkor jó lenne akár az autó is...
lehet minket is érdekelne autóval.
nem, a tankra .....kiírtam ide: link a túrát gondoltam ott egyszerűbb összefoglalni a történéseket mint itt ahol csak elsüllyed...
Az ember tetejére?
Nem.Viszont ma kétszer belefúrtam.
nyugi, szervizben valakinek rakták fel és ahogy közeledett a gép felé a szerelő megbotlott és rányomta a tetejére.... .....
remélem rá is csaptál a saját kezedre
Hátttt nemmmmmm.Tegnap nekiestem és felraktam a tankpadot.
Sikerált egy hangyányit balrább rakni mint a közepe.Namondom hülyebalfasz mineknyúlsz hozzá.
Szeretettel várunk. Remélem a kételyeid eloszlatjuk. Nagyon kulturált csapat ez. Aki meg nem, az sehol nem az. Kiszűrni képtelenség. De ha erre van ötleted, szívesen várom. Egyébként a szellemi atyja én voltam, és a szervezője is.
Nem engedik, hogy megnézd?
Énis.
Én meg viszem az egész családot szombaton. Délelőtt Csodák palotája, délután meg motorkiállítás. Egy húszas biztos rámegy...
Na ez jó, akkor ha Zolival megyek 1700-ért be tudok menni mint egy felnőtt kíséretében lévő nyugdíjas....
Kíváncsi vagyok a gépedre....
Juhííííj.Akkor lehet motorralmegyek a kiállításra.
Vagynem.
Mostanában egyre több a nyomrom...............idősödöm.
megvan a holmi, majd összefutunk a héten, remélem megyek a 3-on valamikor...
Beszopták.
akkor a lányok nem jönnek, majd mesélek mi volt...
Asszem 2500.
De ha már mindíg evvel kezdem a szezont.
Bár lehet nem motorral megyek,vagy igen.
mennyi a belépő?
És csakazértis felülök mindenre.
Vagy vasárnap.
Kinézek szombat delután.
a multkor a motorozz.hu-n pont leszarozták azokat, akik azért mennek ki, hogy a kisfiukat felültessék a kiállított motorokra. Márpedig én vele fogok menni, és fel fog ülni a motorokra :-). Akciósba' most nem akarok semmit venni, pontosabban előbb-utóbb kell majd egy E-s végdob, de szerintem azt nem ott veszem meg.