Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Volna 1 pár finster dobom, ami sürgősen eladó.Gyönyörű hanggal, és hibátlan külsővel. SV1000-re és TL1000-re.
Érd.:06-30/738-7604
Ezen törpöltem énis.Víz van az nem gáz a féltéglákat meg kikerülöm.Zörögni meg a blokk zörög úgyis.Menetragacs megy rá oszt annyi.
ez nem tokico, gyárilag piros...
Áh .....teccik az ezüst.
A takaró nem akadályozza meg a "valami" bejutását mert az alulról jön úgyis, annak annyi szerepe van, hogy megakadályozza a betétek rezgését, zörgését, mozgását viszont a pályázók nem teszik fel mert anélkül jobban hül a betét és tárcsa...
én az enyémen a tocico felirat a megmaradó festékkel kiszínezem.Szerintem ördögös lessz
tocico feliratot fessed le pirossal.Szerintam nagyon fincsi lenne
Menetrögzítőt tegyél rá....
szerintem tedd fel a takarót nehogy valami bekerüljön a betétekhez azt haza vágja a tárcsát
Két kérdés.A stiftet ami a betétet tartja nyomatékra húzzam agy csak úgy kajakra ahogy érzem a másik hogy fontos az a vékony lemez takaró a betétek fölé?Vagy kihagyhatom mert ez így elég fincsin néz ki ha letámasztom a gépet a mekdönci előtt?
am köszönöm kérdésed
jajaja bár most 1héten belül 4Zht kéne megírni valahogy,ez picit aggaszt
na kigyógyultál a depressziódból?
Köszi szépen a segítséget, elmegyek egy hűtőshöz megkérdezem mit szól hozzá.
Mindent lehet javítani, vidd el egy hűtőshöz, Bp-n vannak jók.
Javítani szerintem tuti nem lehet. Igazából minden megoldás érdekel ami kicsit költséghatékony. Bontott, utángyártott....mindegy.
kamionost lát eleget a tükörbe mit érdekli őt tuning,mi?
Javíttatni vagy venni szeretnél?....bár készítenek is 35-40 rugó küröl újat is.
persze mert a csajokat sasolja az út szélén....persze,hogy nem figyeli a szembe jövőt
még én is tudom hogy tuning milyen géppel jár sőt szerintem mindenki szégyenletes dolog volt amit tettél,ne próbáld szépíteni
Na ja.Akkor csak vasas meló kell hozzá bár kinyuvad a menet a blokkban amennyit tekergetni köll.
majd összehozzuk egyszer
nem ehhez nem kell hasidom
Szerinted kell a piszoár hozzá?
mér azt csak a farokra lehet csináltatni?