Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd kigyullad a bőröd azt nézhetsz!
A home made a legjobb csak táskát nem tok varrni.
Fűtőpulcsit már igen.
Jólnéz ki.
mért ne bírná ki.Ha azt nézzük ez is csak egy táska.Rosszabbakat kis iskolások nyúznak nap mint nap akár több évig is.Ez még csak napi használatban sem lesz.Miért ne bírná.
Nem mindig a méreg drága istenkirály dolgok a feltétlen jók.
Az enyém gigszerre való.Csináltattam hozzá egy összekötő csövet és kifogástalan. E normás, hang tompítóval. 30 ért vettem a neten.
hm, akkor majd abba fogom hordani a suliba a füzeteimet, meg majd a munkaruhát.
Egen......adnak.Nézd át..........van ez az esővédő a hátizsák szíjai meg egy vállszíj.
meg tán valami esővédő valamit is adnak hozzá ?... ezek a 28-32 literesek olyan 15-30 körül mozognak egyébként nem, aminek van is valami márjáka... mondjuk ha egy szezont kibír...akkor annyiért megéri...
nekem onnan van a hátvédőm
2 rugóért olyan szíp kék kétrészes dresszt vettem a helyi munkavédelmi részlegen hogy azóta az EU gödöllőn tartja csúcstalálkozót arra várva hátha megjelenek benne.
Neki vettem a tanktatyót hogy beleférjen.
Úgyhogy ollan nemköll.
Áh kemény vagyok mint csáknorisz..................levadásztam egy nagyon dúrva tanktáskát.
az a gyönyörű overál érdekell :P
Mivan mi tartjuk el ezt a görcs lidlit?
Azé sisakot meg hátvédőt nemkéne.
ittál? :-)
Lidl

Asszem lehet én is elnézek Óbudára
Mondom ha......................de nemhiszem...............jókis kínaiez.
Talán a legdrágább, de állítólag ér is annyit...
El is dobom a Leokat ...
Apropo, aprilisban muszaki...tompitokkal viszem, kivancsi leszek
Ütött vágott mikor rácsaptam a kosárban..............majd harapott és csípett mire kivittem a pénztárhoz..............úgyhogy bízton jelenthetem hogy ............................nagyon dúrva.
A Bódis az árban mennyire "varázs"?

néztem a Martint, bazi hosszúak ezek a dobok, nem?
http://www.sielok.hu/szaknevso...

Nekem itt javították! Csak ajánlani tudom!
Még nem..........................most lett véve.................de ha igen..........kinyírom mindet.
egyébként énis holnap még a lidlibe megnézni ezt a táskát, ha durva akkor meg is veszem
Széjje szakadt?
Ha nembirja a zippzár.