Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én vagyok az áldozat igen
Vazz, nem tudtam, hogy ki vagy......, de a Te gépedet szerelgettük a kutya féle túrán nem?
igen ez lett a másik helyett, talán jobban bírja majd
Sziasztok!
Van kép pár Sv teljes idomom ha valakit érdekel.Gyári idom lett lemásolva ami bemegy a fejidom alá.Ez pontosan illeszkedik nem kell faragni.Üvegszállas műgyantából,szövet erőstéssel készült nem papír vékony pályaidom,van benne anyag.25000/pár.
okés. Köszi
Talán a Dúzs Peti, keresd a pályázós topikban az elérhetőségét...
szerintem az új SV pályaidomja nem megy rá a kerekvázas sv-re. A Gixeré meg biztos nem.
Láttam már ebay-on.De nem hiszem hogy megvennéd.Bazidrága volt.
Én feldobnék gixxerét vagy új SV-ét pályaidomban.
Háj !
Tudtok olyat aki csinál teljes idomzatot a régebbi évjáratú SV-re?
Egyenlőre csak Anitának kell, de ha akad valaki aki motorral viszi inkább azzal menne...
ok, ha megyünk van 2 szabad hely, jó lenne 4-en menni a kőtségek optimalizálása miatt
vagy=vagyok
Zuglóban vagy az M3 mellett, ha épp erre jársz meglátogathatsz, kb 13 óráig leszek itt....
A szokott parti úton oda-vissza vasárnap.........Szotyiék sűrűn járnak arra....
Hali, gixerrel jössz?
Na szép, velünk meg nem jöttök...
Okay! Remélem nem leszünk azért ezren :D De ezt a túrát idénre szerettem volna én is beiktatni így akár segíthetek is a szálláskeresésben pl ha gondolod. Vagy bármiben.
Mondjuk anyagilag még kérdés hogy összejön-e, meg nagy kérdés a dátum is.
Agyalok, hogy kinézek, de max pénteken, bár tavaly se volt jò!

Jelentem Lipcsében napközben 10-11 Celsius a hőmérséklet csak este van cidri! Jön a tavasz! Itt a fritzeknél ez is előbb van!

Kár hogy kocsival jöttem! Pedig életre nevelő egyenesen vannak az autópályán!
Helyes! Du ha haza értem elővadászom az utitervet
Sztem pécsről még fogunk páran menni
Pontos dátum nincs, meg egyelőre szállás se. Viszont 2 túra útvonal is van az egyik szokásos dolomitos svájci kiruccanással (szép nagy kör) a másik meg egy toszkánai csillag túra.
Kint körbekérdeztem a szállásokat, igaz nem effektív húsvétra, de mind üres. Én inkább májusra tettem a horvátot, akkor már tutibb az idő,d e még nincsenek sokan. Ettől függetlenül húsvétkor is megyünk valahová ha olyan idő lesz.
Na ez érdekel! :)
Én szombaton kint leszek a MAMI kamionnál. Most szombaton tudom meg, hogy lessz-e lehetőség teljesítmény mérésre....
jelentkeztem a túrára ha mar ki írtátok