Sziasztok!
Van kép pár Sv teljes idomom ha valakit érdekel.Gyári idom lett lemásolva ami bemegy a fejidom alá.Ez pontosan illeszkedik nem kell faragni.Üvegszállas műgyantából,szövet erőstéssel készült nem papír vékony pályaidom,van benne anyag.25000/pár.
Okay! Remélem nem leszünk azért ezren :D De ezt a túrát idénre szerettem volna én is beiktatni így akár segíthetek is a szálláskeresésben pl ha gondolod. Vagy bármiben.
Mondjuk anyagilag még kérdés hogy összejön-e, meg nagy kérdés a dátum is.
Pontos dátum nincs, meg egyelőre szállás se. Viszont 2 túra útvonal is van az egyik szokásos dolomitos svájci kiruccanással (szép nagy kör) a másik meg egy toszkánai csillag túra.
Kint körbekérdeztem a szállásokat, igaz nem effektív húsvétra, de mind üres. Én inkább májusra tettem a horvátot, akkor már tutibb az idő,d e még nincsenek sokan. Ettől függetlenül húsvétkor is megyünk valahová ha olyan idő lesz.
Van kép pár Sv teljes idomom ha valakit érdekel.Gyári idom lett lemásolva ami bemegy a fejidom alá.Ez pontosan illeszkedik nem kell faragni.Üvegszállas műgyantából,szövet erőstéssel készült nem papír vékony pályaidom,van benne anyag.25000/pár.
Én feldobnék gixxerét vagy új SV-ét pályaidomban.
Tudtok olyat aki csinál teljes idomzatot a régebbi évjáratú SV-re?
Mondjuk anyagilag még kérdés hogy összejön-e, meg nagy kérdés a dátum is.
Jelentem Lipcsében napközben 10-11 Celsius a hőmérséklet csak este van cidri! Jön a tavasz! Itt a fritzeknél ez is előbb van!
Kár hogy kocsival jöttem! Pedig életre nevelő egyenesen vannak az autópályán!