Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szombaton én is mek kiállításra, remélem összefutok pár arccal innen
Nahh, ez jó hír! Ha jössz Te is Senj-be akkor eljövök énis. Nem akarok egyedül menni a legközelebbi találkozó pontig ahol csatlakozni tudnék a már meglévő csapathoz. Igaz, hogy kb 150km lenne csak, de akkor se
Mikorra tervezed.
Megnézem.
Igen köszi, közbe végig értem az új hozzászólásokon

Lassan én is ki írom az olasz túrát amit terveztem
Engem érdekel de előtte át kellene nézned a mocimat , holnap úgyis találkozok velük akkor megkérdezem pontos cél esetleg tengerpart vagy csak amerre sikerül?
Jóis a jó oldalas a háznál.
És hazafelé a kannákat borral megtankoltam és volt egy 200AH-s akksi amivel első éjjel fűtöttem, de melegem volt így a 2 éjjel már nem kapcsoltam be a fűtést...
Sámli.
itten-e:
Na az jó.Én még most is megfagyok.
Nem lenne hátrány kifogni már egy jó időt.
há persze, azzal voltam sátrazni 1 hete...
Ragadnak rád a motorok.Oldalas megvan?
Valahogy így...
Rádugrott sikítozva hogy vegyé meg.
Nekem sikerült...igaz nem kerestem, belebotlottam...
Szerintem a Vitya gyerek eladja a gépét.................vagy már eladta.Igaz hiteles.
Sziasztok
ha valaki tudna egy jó pofájú SV1000-et eladót úhy 1 milla alatt az jó lenne :-)
Az egyik haverom szeretne venni egyet. bejártuk a fél országot és annyi "makulátlan" retket láttunk, hogy hihetetlen.
durván néz ki igy a mocid dupla kályhával.
Esetleg nem válnál meg tőlle ?
jaaa, igy már értem, hogy az eredeti Suzuki kék-fehérrel szeretnéd megcsinálni. egyébként tényleg faszányos nagyon ;)
Javítva a link!:)
Őt akartam beszúrni.
www.svclub.hu08.preview.jpg" target="_blank">SV kék
Ilyenre szeretném kék felnicsíkkal, dobáltam fel 1-2 képet a galériába lesd meg:)
A fehérrel pedig tényleg foglalkozni kell, de olyan szép...
na arra én is kíváncsi leszek ! Biztos nagyon ütős lesz, márcsak azért is, mert hogy a fehér(az egyik kedvenc szinem és igazából minden motornak jól áll), és a kék hozzá, attomdurva párosítás, főleg ha a kék is a megfelelő árnyalatában van ! Szvsz. nekem a fehér felni nem való... nem tudnám napi 2-3 órát síkálni, egy laza gurulás után, ha meg nincs gondozva, akkor akár kuka is lehetne... biztos szép lesz !
Nekem nincs a gyárival semmi bajom igazából, mert ha kicsit odahúzod neki, azért meg-megmukkangat. , de tény és való hogy azért a sportdobbal mégiscsak jobbat szólna
Köszi szépen, igen ritka, még nem jutottam el a világos képekig, nálam még ropog, friss, bár a gyári 1000-s elbújhat a hangja mellett, teszek fel róla videót, ha kész lesz a gnóm:)

Nyáron megy rá a gyári kék-fehér fényezés fehér felnivel remélhetőleg:)