Nahh, ez jó hír! Ha jössz Te is Senj-be akkor eljövök énis. Nem akarok egyedül menni a legközelebbi találkozó pontig ahol csatlakozni tudnék a már meglévő csapathoz. Igaz, hogy kb 150km lenne csak, de akkor se
Engem érdekel de előtte át kellene nézned a mocimat , holnap úgyis találkozok velük akkor megkérdezem pontos cél esetleg tengerpart vagy csak amerre sikerül?
És hazafelé a kannákat borral megtankoltam és volt egy 200AH-s akksi amivel első éjjel fűtöttem, de melegem volt így a 2 éjjel már nem kapcsoltam be a fűtést...
Sziasztok
ha valaki tudna egy jó pofájú SV1000-et eladót úhy 1 milla alatt az jó lenne :-)
Az egyik haverom szeretne venni egyet. bejártuk a fél országot és annyi "makulátlan" retket láttunk, hogy hihetetlen.
www.svclub.hu08.preview.jpg" target="_blank">SV kék
Ilyenre szeretném kék felnicsíkkal, dobáltam fel 1-2 képet a galériába lesd meg:)
A fehérrel pedig tényleg foglalkozni kell, de olyan szép...
na arra én is kíváncsi leszek ! Biztos nagyon ütős lesz, márcsak azért is, mert hogy a fehér(az egyik kedvenc szinem és igazából minden motornak jól áll), és a kék hozzá, attomdurva párosítás, főleg ha a kék is a megfelelő árnyalatában van ! Szvsz. nekem a fehér felni nem való... nem tudnám napi 2-3 órát síkálni, egy laza gurulás után, ha meg nincs gondozva, akkor akár kuka is lehetne... biztos szép lesz !
Nekem nincs a gyárival semmi bajom igazából, mert ha kicsit odahúzod neki, azért meg-megmukkangat. , de tény és való hogy azért a sportdobbal mégiscsak jobbat szólna
Köszi szépen, igen ritka, még nem jutottam el a világos képekig, nálam még ropog, friss, bár a gyári 1000-s elbújhat a hangja mellett, teszek fel róla videót, ha kész lesz a gnóm:)
Nyáron megy rá a gyári kék-fehér fényezés fehér felnivel remélhetőleg:)
Lassan én is ki írom az olasz túrát amit terveztem
A többi meg fene tudja.Valahol...........remélem melegben.
Nem lenne hátrány kifogni már egy jó időt.
ha valaki tudna egy jó pofájú SV1000-et eladót úhy 1 milla alatt az jó lenne :-)
Az egyik haverom szeretne venni egyet. bejártuk a fél országot és annyi "makulátlan" retket láttunk, hogy hihetetlen.
Esetleg nem válnál meg tőlle ?
Őt akartam beszúrni.
Ilyenre szeretném kék felnicsíkkal, dobáltam fel 1-2 képet a galériába lesd meg:)
A fehérrel pedig tényleg foglalkozni kell,
Nekem nincs a gyárival semmi bajom igazából, mert ha kicsit odahúzod neki, azért meg-megmukkangat.
Nyáron megy rá a gyári kék-fehér fényezés fehér felnivel remélhetőleg:)