Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de biztos nem látni?

( )

(bocs...maditól is )
az megkérdezhetem hogy honnan lesz a másik dob ? meglehet-e nézni ? hogy mégis melyik az ?

(zoli32 nyomán)
Ha eljutok addig.
Én kipufogósra bízom.
de tényleg... egyébként az meglehet csinálni, hogy leveszem a dobokat, és csak simán magából a csőből vágok le kb 10 centit, és valami Slip-on-t keresek hozzá ?
Slip-on-nál meg csavarni sem kell csak a rugót kiakasztani.
hát jó értelek én, de ha találok 4 csavarost... akkor a gyárit csak le ki kell csavarozni, és mehet fel a másik... a többivel meg azért el-el kell bíbelődni...
Meddig tart bármit ráalakítattni?
ez viszont ránézésre is fogadjunk hogy 3 csavaros mi ?
link
az elektromosnak igen
a busának is 4 csavaros a kipuffja ?!
Kiállításra ki megy ki innen?!?
nekem ilyen tizenliteres van és kirándulni elég:)
Ha a május 13-15-re gondolsz, arra sajna 90% az esélye, hogy nem leszek itthon és nem fogok tudni jönni.
sőőt lehet hogy még délelőtt el is mentem volna érte, mert csak du.-tól dolgozok. :D
hát akkor kár érte :( pedig holnap délelőtt megmondtam volna a választ.. és 99% h kellett volna :(
Madi008!Sajnálom de az imént hívtak fel, hogy elvinnék a dobokat.Ne haragudj, de nem gondoltam, hogy ilyen kapós lesz.Azért nem tudtam megvárni a válaszodat, mert sürgős volt.Sajnálom
Nemnagy.Van nagyobb is.De fenének kő az a pingpongasztal.
amit lejebb belinkeltetek tanktáskát...31 literes.. az nagynak számít ? meg megéri annyiért ? jó az svhez egyáltalán ?
blueflame trioval
és mi lenne a másik ?
meg rajta van de 2 perc leszedni.A hétvége jó lenne, mert én is akkor mennék az újakért.