Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éértelek ! egyébként még fennt van a motoron a dob ? ha esetleg ugy döntenénk, hogy belemegyünk, akkor maximum a hétvégén tudnék érte menni :)

Akkor jó.
Bár én kéken jobban birnám.
mind a kettőn mert így lehetett rárakni a peremet.de mint írtam nem látszik nagyon.
nem vagyok zsé.az én mocim még kék és csak tavasszal lessz festve
egyébként mind 2 dobon ott a hézag vagy csak a baloldalin ?
Nekem feltünt.Viszont ne szarj be a konzol sem gyári.
Biztos?
Meg mertem volna esküdni rá.
Kék ezres fehérre festve.
én ránagyítottam és nem tűnt fel...ha ez számít...
azt bárki mondhassa .
hm.. az tény és való hogy nem is olyan vészesen messzi.. igazából egyre jobban érdekel a dolog, és feszíti az idegeimet !
de azt a hézagot mennyire lehet észrevenni ugy ha valaki csak épp ránéz ?
Nem Zsé vok
nagyon minimálisan
Zs unatkozik és bereggelt egy kamu nickkel...
most nem azért de mire eljutott az SVd a gyárból hozzád az alatt a 10+ ezer km +6év alatt szted hány gyáritól eltérő vetemedés keletkezett rajta?
Öcsöd tőled kb 80 90km. Nincs benne hangtompító.Nem vészes nem hangos de gyönyörű hangja van.Mentem már vele műsszakira és semmi gond nem volt.
őő egyébként ha ránéz az ember, mennyire láccik ? naggyonminimálisan alkudható az ár ? :)
Apám te nem Zsé vagy álcában.
Köszi Z3 !
Sajnos videót nem tudok most küldeni.Az a minimális hézag a hegesztés miatt van.Hidd el nem csúnya.
ez esetben boldog szülinapot:)

http://youtu.be/N8m9gk6FAPU
ja egyébként "E" jeles és őő kivehető tompítós ?
uhh.. köszike, szépen !

Esetleg megkérdezhetném, hogy merre laksz? ha komolyan érdekel/érdekli az ünneplőket( :D ) a téma, akkor el is mennék megnézni... ha nem gond..
Persze.Péntekig kellene a válasz ha nem gond.Természetesen csavarokkal együtt adom.Neked csak fel kell tenni kb 5 perc.Nem is laksz messze tőlem.
Ui.:Isten éltessen és millió balesetmentes kilómétert
esetleg valami vidi van a hangjáról ? meg csak én látom rosszul a kép miatt, vagy tényleg van a dob eleje és a felfogatás között egy kis hézag ?
Terveim szerint gyöngyház fehér.
Vagy ilyesmi