Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb 57.000.- + posta az alap!
még annyit, hogy Mo-n nem félek, azért ha az ember nem nagypofájúskodik a rendőrökkel (és épp nem KPM/KF/KH/mianeve ellenőrzés van), akkor elengednek.
De kint lehet, ogy szigorúbbak. És ott meg nem akarnék bajba keveredni. Szlovákia, Lengyelország, esetleg Ausztria. Ahol ha jól tudom, a barkács-xenonért is már helyben ásatnak veled egy gödröt és elé térdepeltetnek. Nemhogy egy ordító-durrogó kipufogóért :-)
Sziasztok!

Én eddig nem vettem észre, hogy bántották volna az embert ezek miatt a csövek miatt. Nekem simán vizsgáztattak motort Mastek dobbal. Remélem ez nem változik mert az SV-hez nincs gyári dobom, mint anno a TDM-hez volt.

A Martin dob mennyibe kerül? kb.

W.R.
Én egy MARTIN dobon agyalok erősen!

TÜV papíros, E-betűs és garanciális!
Ha sövön visszarakod a tényleges gyárit 10 perc alatt akkor nyerő vagy szerelésben.
És igen a rendőr is megteheti..........még nem...........de ha kevés lesz a pénz a kasszában ráállnak.
Azt mondja hangos.
Ha pattogsz átirányít KPM-hez és mehetsz haza útvonalengedéllyel.
Most itt E alatt annyit kell érteni, h vizsgán cseréljem vissza gyárira a kipuffot? Mert abba a 10percbe nem hal bele senki és cserébe kapok egy fasza olcsó szép(ízlések és pofonok) és duruzsoló pufót. Rendőr gondolom nem áll neki lemérni a zajszintet. Bár ennél a delkevicnél ez kivehető/visszatehető ha jól emlékszem.
Üdv!
Tl1000S és R re típusspecifikus karbon dob pár, 4csavaros, gyári helyére 3perc alatt felcsavarozható.. 80000 Ft a pár, Használt Nem új, az egyik csavar le van törve..
Ugyanitt TL1000S hez
PowerCommander 25000Ft
K&N sportlégszűrő 7000Ft, oldalidomok 8000Ft a pár
nekem Mastek van, ők a honlapjukon is kifejezetten írják, hogy NEM e-betűs, és nem közúti. "Így vettem"- mondhatom a rendőrnek, ami igaz is, de nem fogja érdekelni.
z.
Nincs mit A 450fontos mivv xcone-hoz képest mindenképp baráti az ár.. Mondjuk sima oval mivv van 252 angol fontért is,ixil van 271ért..
hú de baráti :)
köszi mindenesetre :)
310euro a storm gp.. Ez szerintem igen baráti ár,főleg úgy,hogy ennyiért csak jórészt használt márkásabb vagy itthoni gyártású kipuffanót lehet kapni..
Nálunk már régóta kell csak még ritkán ellenőrzik.....persze ha igen ugrik a vizsga...
Ha esetleg valakinek lenne hajlandósága vinni valamelyik lányt még olcsóbb is lehet neki a túra...
jaja!
"storm", a mivv gyártja.
Szerintem a Storm-ra gondolsz.(A mivv-ék csinálják csak olcsóbb az árszabása)Itthol nem is találsz árakat de külföldi honlapon igen
én olyat szeretnék, ami zsír új, de olcsó. FR-ben hirdettek vmit, megnézem... csak a Danger árulja, ahol a webshop olyan szar, hogy nem találtam meg az árakat.
Használtat szép állapotban.
De azokat nehéz kifogni.
Hamarosan fűrészelek.Először csak egyet.Azt felgyűröm majd ha megfelel lesz egy gyárim és egy hangos.
Ha meg jól sikerül kétdobos lesz.
E jeles.
milyet érdemes venni (keresni) egyáltalán, ami árban sem vészes, és E-s?
Régóta az E jeles a kötelező itthon
Olcsó, szépen szól és jó a minősége is DE nem E-s hanem brit engedélye van nálunk meg nem tudom, hogy bevezették-e már vagy csak fogják de E-s kipu lesz a kötelező
Rajtam kívül még 4 embertől függ, hogy melyik nap megyünk és mikor így én pontosat csak utsó pillanatban tudok majd, de ha tudok valamit telefonon egyeztethetünk

Somáékkal és Szotyival beszéltem a Húsvéti túráról és érdekli őket is a dolog Szotyit még egy kicsit győzködni kell de nem nagyon
Nem kimondottan, de nem is leszek Pesten hétvégén. Tavaly előtt voltam. Nem tetszett. Nem erőltetem.
én szobahőmérsékleten fázok