Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az első index sokkal élesebben világít mint a hátsó.Úgyhogy meg vagyok vele elégedve.Már tettem alá magasítót, sajna...Viszont nagyobbat nem lehet alá rakni, mert kilóg az index alja, ami csúnya...Úgyhogy így marad.

a vizsgára vissza kell rakjam a régit előre, mert azzal tuti nem egedik át, már leinfóztam.Ja, meg gyári dob, mert mérik a hangerőt.
majd este látszik
Amúgy meg aki nem veszi észre hogy ZS merre akar menni az megérdemli hogy eltiporják

am gratula ZSÉÉ szép lett a gép,bár ez a fajta "index"...nem frankó
szia !
első indexből látszik valami működés közben ha valaki belenéz az autó tükrébe ? nem kellett volna alátenni valami magasítót ( pl. amit a száras led index alá kell tenni ) , hogy jobban látszódjon, kiálljon a síkból.
köszi srácok

hosszú út vezetett a fehér álomig...

amúgy ez is k***a hamar koszolódik.Kicsit megjárattam a vasat és biza vonzza a port.

az index lajosos és meglepően jó, nem számítottam ekkora fényerőre
A karbon nem nagyon vált be az sv-nél......
Delkevic kipuffról hallottál? Hasonló áron van mint amit te néztél és az összes teszt amit találtam csak jót mond róla.
Nekem ez a típus tezsik:delkevic ds70
de van sima króm:
delkevic kipuffok
Nájsze
Zsir mar csak a napfeny kell, hogy megcsillanjon rajta
Fasza lett apám,gratula..
passz
szombaton
az kemény...rosszabb mint én:D

visszakeresem
Nemhiszem.Pár oldallal lejjebb cseréli a kipuffot mert festet....és a fekete egrus vagy mi nem megy a fehérhez ezért lesz blueflame.Ha jól tippelek.
kösssz... :)

tényleg van egy tesó?svmédiás?
Ühüm..........hátttt.......fehér............de annak vadító.
Tudtad hogy van egy haverod e téren?
Ő is kéket festet fehérre.
Asszem ragályos lehet.
hehe, a kürtőskalácsot csípem mondjuk

szal, boldogság van...
A szarvas tuti látná.
Markolat futes nem csak a hideg ellen jo...kurtoskalacsot is suthetsz vele, ha megehezel
S-esen a felirat nem is latszik .
De.........hideg..........még annál is............de a fűtés meg
Légy férfi bírd a hideget.............vagy ülj kocsiba.
naná

az idő egyébként nem olyan hideg, mint amire számítottam...

és a kormányfűtés az meg WOW
Vas?
MÉH-telepen voltál?