Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz Ecsém!

Kiállítás nem mozgat?!?
Nyomokban vasat tartalmazhat.........
nem fázik a garage-ba... mondhatjuk hogy teljesen jó szobás hőmérsékletű. :D
sövi van értem,nem pedig fordítva.Ha fordítva lenne ő betyárkodna itt a forumon és én fáznék a garázsba
acél?szal vas?
nyilván. :D de valamennyire van köze a vashoz is. :D
meg jol osszebaxxa a festest.
nem vas.......acel.
tapad "rája" a mágnes ha ez volt a kérdés lényege...
tehát akkor vas.. hát oksa. :D
acel.
jóóestét everybody !

az SV-nek mien a tankja? vas vagy alu ?
nekem tetszik az új dizájn.S betűt még tegyél a tankra azért de más matrica nem kell szerintem.
Esetleg még a felniket fujasd le.
Egyébként zsiványos
3000.-db okosbsan vaterán kereskedésben ha jól tévedek 6000.-/db.
Sziasztok! Nincs valakinek egy gázbovdene- mind a 2 szál - 2000 650 S-hez véletlenül ? Ha lenne valakinek jelentkezzen és az árat megbeszéljük. Köszi! Ja és lenne szintén ehez a típushos csak 2002 évjárat pár alkatrészem. Ha valakit érdekel vmi írjon és mondom hogy van-e.
Mennyi egy olyan Suzuki jel?!?
Nagyon pozitív és konstruktív voltam?
A piros kereszt lemaradt és remélem a superman jelet nem dobta ki a fényező mert embertelen drága ahhoz képest hogy egy darab ragasztós műanyag.
Index meg amíg bírja a gyári én le nem veszem.................fogyóeszköz.
egybeindex szerintem sem. nem annyira egyértelmű, és az autósok miatt szerintem fontos a láthatóság és egyértelműség. A miniindexeket is ezért nem kedvelem.

relé: ebben is igazad van. Az ellenállásokkal ugyanakkora áramfelvételt generálunk (épp ezért lesz jó a villogási frekvencia). Ez esetben a led csak optikai tuning. Szerintem a ledes világítás célja a fogyasztáscsökkentés, ami ellenállással önbecsapás... relével viszont megvalósul.

+ nekem nagyon bejön a fehér fényezésed, gratula!

csak h a folytonos piszkatúrán kívül valami pozitívat is kapj :)
azta kurva: link
nem, egybeindex nem játszós...
a hátsó index az faxa,az első láthatósága izés nekem...am te ilyen egybeindexes hátsó lámpán nem filoztál?
kössz :)

csináltam hátsóindex vidit, mindjárt fel is rakom.

majd csinálok elsőindex vidit is.

rendeltem az ebay-ról relét.Kényelmes kütyü, nem szórakozom ellenállásokkal.

ja meg csináltam egy újabb hangmintát, csak a sportmoci szervere nem frissít, nem látszik...