Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már megvan a bódis. Igazából nem akartam venni, meg engem eddig nem érdekelt, hogy nincs benne e-jel, meg nem is foglalkoztam volna vele, csak jött ez a bódis és akkor már felteszem, ha már van benne.
elírtam... ugy akartam hogy, beleüti az "E" jelzést, csinál hozzá hangtompítót és TÜV engedélyt.
Üdv.!

Egyébként szerintem, ha visszamész a Csabihoz vagy a Ferihez, akkor utólag is csinál Neked a raptorhoz egy tompítót a kipuba, TÜV engedélyt, meg beleüti az engedélyt... asszem +2-3.000Ft ennek az ára..
Ja,én is mingyá őtözök......
mingyá itt lesz aki még jön velünk és fél három körül indulunk...
Ha jóidő van gyere át és csináld meg itt......
Holnap ráérek nekiesek.Első körben húzok a száján óvatosan.
aha.....akkor fene tudja, át kell vizslatni...
Tárcsa maradt a régi.
A féktárcsának is lehet nagyobb kottyanása mint a réginek...
Most nem szedem szét mert akkor annyi a citadellának.................holnap.Addig kerülgetek.Bár lehet nem az a baja.Tavaly jó volt a gumicserekor.
Kicsit rá kell húzni, de mihamarabb mert ha beverődik a csapágyház akkor ott akadni fog...
Nemigen.Hazai felhasználásra megy.
Viszont a lábam lefagyott a tükröket állítani kell és a kormány megint csattog kátyuban...............valamikor ráhúzok de ha nem segít valamit ki kell találni.
Fék egyenlőre úgy néz ki jó de még annyira nem tekertem meg.Még nem akarok pofára esni a hidegben.
A 2 cm-es emelés elég pozitív a kormányon.Nem annyira görcsösen előredőlős.
És már el is felejtettem mennyire jó a hangja még gyári dobbal is.
gondolod sütögetni fogunk a citadellán?
Most jelen pillanatban tesztelem a tanktáska hátizsák funkcióját 1 esőruha,5kg krumpli,1 kg savanyú uborka combóval.
Most van olyan kipufogó mint az enyém a full-gas -nál 52000ft-ért.(van "E" jel meg papír is hozzá)
Akkor megbeszéltük.
4-kor van indulás...addig odaérsz..
Szerintem 3 körül tok elindulni otthonról.Az plusz fél óra.
3-kor gyülekező....mi megyünk...
Úgy néz ki.Mikor van?
Egyenlőre tanulom a hátsó féket.
Majd a citán szemrevételezzük...jössz ugye?...
Mint mondtam az kérdéses.Bontós cucc.
E van.Egyenlőre sehol nem ereszt úgyhogy most nem bántom.
Még nem kopott össze a betét a tárcsával, ez változni fog 2-300 km után...na meg nem tudni, hogy a főmunkahenger fenékszelepe jól mükszik-e bár ha azonnal fog akkor nem ereszt vissza többet mint kellene...
Már megvolt.Guriga,előtte,rövid.
Bementem dolgozni.
Egyenlőre még élek úgyhogy lehet sikerült légteleníteni.
Egész fajántos bár nem annyira kemény mint volt.Szerintem adagolhatóbb.
Vagy csak elcsesztem és a levegő jobban összenyomható.