2006 volt az évtized csúcspontja kereskedelemben.Azóta minden év KB-20%.Autó és motoripar és a hozzá kapcsolódó minden ágazat azóta is csak vegetál.
Hiú ábránd arra a szintre hozni bármit is.
Viszont kinn a legtöbb neves gyártó és ahogy néztem egy képet mintha a triumph is úgyhogy ülőpróba mindenképp meglesz.
elvárás ? mi 2006 óta járunk a kiállításokra, nos ha azt a szintet szívesen venném ha újra elérni a kiállítás. de ez csak az én véleményem és nem számít semmit , ettől függetlenül nyogodtan mehet mindenki és majd el dönti.
ma voltam a kiállításon. szerintem még a tavalyi szintet sem üti meg. akciók azok vannak ruhák és más felszerelés terén. pl. mugen bőrruha 199000 ft helyett ha jól emlékszem 80 000 ft.
Namost bedobok egy faca új témát.
A sövö dobja előtt buzivastag cső van.KB 46 mm-es belső átmérővel.Ha én 41 mm-es belső átmérőjű csővel helyettesítem az nagy gáz lenne?
Hát............jelentem nem............minden szarra költenek...........bútorra nem.
Max dögleni kő valami.De az is a legolcsóbb ami létezik.
Nagyon nagy a sóherság.
Még be is hozta nyíregyre a srác annyira rendes volt.
Majd...............ami késik az lassan jön.
Hiú ábránd arra a szintre hozni bármit is.
Viszont kinn a legtöbb neves gyártó és ahogy néztem egy képet mintha a triumph is úgyhogy ülőpróba mindenképp meglesz.
A sövö dobja előtt buzivastag cső van.KB 46 mm-es belső átmérővel.Ha én 41 mm-es belső átmérőjű csővel helyettesítem az nagy gáz lenne?
Max dögleni kő valami.De az is a legolcsóbb ami létezik.
Nagyon nagy a sóherság.