Volt triumph rocket. Meg mégjobban dúl a szerelem.Csak nem tom hogy 675R vagy 1050.1050 testesebb egy hangyányit a 675 meg mint egy bicikli.Állati alacsony súlypontal.
A triumph miatt ki kéne mennem.A veteránt is látni kéne...........és kell lőnöm egy plexit a törött másik miatt.
Dózerék is kinn lesznek.Elvileg.
Meg közel van,nincs jobb dolgom,motorral megyek.Ennyi.
Szia!
Jelenleg igen ezzel...
De, konkrétan bár mit eladok, ha kell...
Ha megnézed/nézitek, igen jutányosan adom őket... Persze ez akkor is pénztárca függő.
Gyere.
vagy ne.Vagy nem tudom..............megint megy a fanyalgás mint minden évben.............kicsi is,kevés a bula,motor,sok a nem motor.Én azé megnézem.Mozira is csesztem el ennyit és már jó pár éve nem láttam semmi igazán jót.
Ma még a hangomat is fel kellett emeljem ezzel a moslék biztosítóval való beszélgetésem alatt. Újrakötni nem lehet! Reaktiválni szintén nem mert ez meg az meg mikk meg makk nem stimmel... Mondom elég volt, bemegyek személyesen. Elmondtam a nénének mi a bajom ott is. Ő megállapította, hogy a pesti központban agyhalottak dolgoznak. Ezért kötött egy új biztosítást ugyan azon áron ugyan ott és kész. Ezt 3 hete intézem telefonon!
Biztos voltam benne.
De jól jött ki a lépés.Megoldottam a bútorügyeket,srác a bolt bejáratánál megállt,átadta,örültem,fizetem,bevágtam a csomagtartóba és mentem tovább a másik gyártóhoz.
Simán mintha házhoz jött volna.
Tényeg rendes pofa volt,nem adta drágán szerintem,és szépen néz ki.
A triumph miatt ki kéne mennem.A veteránt is látni kéne...........és kell lőnöm egy plexit a törött másik miatt.
Dózerék is kinn lesznek.Elvileg.
Meg közel van,nincs jobb dolgom,motorral megyek.Ennyi.
Ezért felesleges kimenni.....
(Ja,és légyszi ne mutasd meg senkinek....
Jelenleg igen ezzel...
De, konkrétan bár mit eladok, ha kell...
Ha megnézed/nézitek, igen jutányosan adom őket... Persze ez akkor is pénztárca függő.
vagy ne.Vagy nem tudom..............megint megy a fanyalgás mint minden évben.............kicsi is,kevés a bula,motor,sok a nem motor.Én azé megnézem.Mozira is csesztem el ennyit és már jó pár éve nem láttam semmi igazán jót.
De jól jött ki a lépés.Megoldottam a bútorügyeket,srác a bolt bejáratánál megállt,átadta,örültem,fizetem,bevágtam a csomagtartóba és mentem tovább a másik gyártóhoz.
Simán mintha házhoz jött volna.
Tényeg rendes pofa volt,nem adta drágán szerintem,és szépen néz ki.