Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor inkább másik undertail kéne amivel a rendszám kerül hátrébb....bár lehet a rugón "keményíteni", de az nem biztos, hogy elég lesz....
Ez kettő.
Az üléstakaró mellé úgy néz ki a fémfékcsövem is eladó. Az új kormányhoz nem ér el, új kell..Grr.
2 személlyel beleér a gumi a rendszámtábla tartó aljába. Nem vagyok képben annyira ezért nem akarom tekergetni mint 1 hülyegyerek
2 személlyel a gumi beleér a rendszámtáblatartó aljába. Én sem nagyon értek hozzá ezért nem akarom összevissza tekergetni.
Nekem ixil sport dobok vannak fennt. A folytást kivettük belőle így olyan hangja lett hogy a háton feláll a szőr. Havernak yosival van ugyanilyen de nem van tőle beájulva.
Mit akarsz rajta állítani?
Sziasztok.

1000 sv-m van és tudna valaki segíteni a hátsó lengéscsillapító beállításában.
ez a tutti Shark
Gss-nek van olyan...szerinte jó...
Nehéz csinálni Shark matricát?
Az enyémen is volt. Sőt lehet, hogy a palást és még a belső rész is Shark, de a hátuljában kételkedem. Én végül nem ragasztottam vissza rá a matricát, pedig csináltam hozzá.
Valaki alakított már át gyári kipufogót? Van értelme, vagy nem lehet olyan szép hangot elérni mint egy original sportkipuval?
jó azért ,ha passzol
nem rakok má bóvlit a gépesre gondolom a cső átmérője azért számít h passzoljon, vagy sehogyse úszom meg az összekötőt?
Nem tökmindegy?
Szerintetek E Z tényleg shark, vagy csak matrica? kinéztem magamnak
A dobok 50e Ft-ba kerülnek!
az nem számít, csak jól mutasson a mekdönci előtt
Szép dobok. Mivel még nem mondtam le a duplakipufogómról, ezért megkérdezem, hogyér adod őket? :)
Driftelés ment?
Hiszen a 180-ast is alig bírja görgetni!
Zoli kedvenc témája új változat: 1000-re lehet/érdemes 190-es gumit rakni?
mázlista
Hűűűű de jó is volt az idő 14.-én.
Ma csak kétszer áztam sz..á,reggfel és délután.
Fasza esőben motorozni.
De nem fogom rendszeresen ezt csinálni.
AHAAAA! Na most már látom!