bármilyen krómpasztával, de felesleges mert elég rossz minőségű rozsdamentesből van és hőre ilyen lesz a színe....pucolás után az első túrán visszavedlik...
Hali...igazából nincs csak akkor ha erőteljesebben használták.....akkor 3.-ban sír a váltó(mondjuk ezzel még sokat elmegy), kuplungkosár alatti csapágy ha sokat keróztak vele és amúgy a szokásos, volt-e törve stb....
hentes9010-nek volt valami akciós új metzellere.M5 azt hiszem.55-vagy 54 KHUF-ért kínálta nekem nem rég.
Keresd meg ha érdekel,a gsr600 topikba szokik tanyázni,vagy az LFP-be de oda nem én nem mennék
Sokkal tapadósabb,sportosabb de még nem annyira kopós mint egy pályásgumi.
Legalábbis hentiék és a GSR-es csapat dícséri.
Nekem a michelin PR2 jött be Budnak,dozer komának asszem a Pilot sport jött be nagyon.M1 hááááttttt nekem régi tipusnak tűnik.
Apropó van egy teljes gyári dobom eladóban.Nem csak a dob hanem a hozzárakott csővezeték is......a rák tudja hogy híjják nekem leömő vagy összekötő vagy csak izék.
Na meg egy vágott gyári dob.
Nem érdekel valakit?
Eladó rengeteg SV cucc 650, illetve 1000-hez is. Teljes listát itt találhattok.
Más nincs, tehát csak az itt feltüntetett dolgok, illetőleg még kopó alkatrészek jó árakon (láncszett, fékbetét, olaj, stb)
Érdeklődj az oldalon az elérhetőségeknél!
Nem mintha bajom lenne, de azért megkérdeztem! E-nélküli dob is átmegy ha a papírja E-s!
Ezt a vizsgáztató mondta! Szóval no para!
Amúgy igazad van.Sportdob káros.Tényleg hajtja jobban az ember csak hogy hallja a hangját.
De egyenlőre nem tokm megállni.
Jókérdés mi?
Keresd meg ha érdekel,a gsr600 topikba szokik tanyázni,vagy az LFP-be de oda nem én nem mennék
Pilot Power
Legalábbis hentiék és a GSR-es csapat dícséri.
Nekem a michelin PR2 jött be Budnak,dozer komának asszem a Pilot sport jött be nagyon.M1 hááááttttt nekem régi tipusnak tűnik.
teszt
Na az hasznos tuning.
Nagy dilemmába vótá
Na meg egy vágott gyári dob.
Nem érdekel valakit?
Eladó rengeteg SV cucc 650, illetve 1000-hez is.
Teljes listát itt találhattok.
Más nincs, tehát csak az itt feltüntetett dolgok, illetőleg még kopó alkatrészek jó árakon (láncszett, fékbetét, olaj, stb)
Érdeklődj az oldalon az elérhetőségeknél!