Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más lesz ott nem a futómű állatása.......ha beszitál mégis akkor vagy gumi, rosszabb esetben valami sérülés a futóművön-vázon...van rajta ugye kormánygátló, az is lehet már gyenge, de fel lehet újítani...
Sziasztok.

Egy kis segítséget szeretnék kérni sv 1000 első futómű beállításhoz.
A probléma,h 170 felett hajlamos beszitálni az eleje. A gumi szinte új és elvileg alapbeállításon van a teló. Ha esetleg tud valaki egy stabil beállítást előre jelezze. Amúgy a középső teló nem gyári és elég masszív és sportos ha ez is számít valamit az elejéhez. Üdv.
elesett nélküled?
Szevasztok!

Sajnos szombaton nem tudok veletek menni Euroringre, a ruhám megadta magát
már csak az a kérdés, hogy mi az ami eddig volt.
a Corsa III-nak saját tapasztalat szerint a közepe olyan lehet mint a sima Corsa ami egy sport túra gumi. a széle meg akkor olyan lehet mint a supercorsa, ami tapadós, de fogyós. ami így az én alkalmanként pályázgatós vezetésemnek pont jó és elmegy azért 8-9000km-t a hátsó ami azért nem rossz.
hívj inkább ha érdekel, az adatlapomon megtalálsz...
Kifejtenéd bővebben? ajacid kukac freemail pont hu
holnap átmegy ha kell....
akkor az teljesen jó... , de hát tudod Te ezt......csalk annyira elterjedt az otthoni összerakós dolog, hogy azért nem árt néha tudatosítani, hogy az nem annyira legális.....kb mint slickkel járni...lehet lehet sőt még nem is biztos, hogy rossz, de megszólhatnak érte...
Már utánajártunk, nem éri meg......
Vidd a mozaikba! Ott az is átmegy ami nincs is ott!
Sanyi, nemi idevag, de egy erdekes cikk, mivel kamionozol neked lehet megerne...
Arról már lekéstem...tegnap voltam műszakin és visszadobták.illetve átengednek egy gyári dobbal.
minden csőbe beleüti az engedélyszámát negyed évente ellenőrzi a KF.
megoldható átszerelés nélkül is...
Oké, akkor szólok, ha megjön a motyó.
üdv mindenkinek!
Műszaki vizsga idejére van valaki aki kölcsön tudna adni egy gyári kipufogót Sv650N-hez? (2004)
Esetleg megvenném..köszi
akkor átveszem......legfeljebb ha nem lesz nekem jó annyiért majd csak akad valaki akinek kell...
Mi a héfal kft-vel csináltattuk és ők adtak tüv papírt meg mindent így az jó volt, de miután áttértek az összerakós fittingre a saját gyártású helyett elég gatya lett........ha valaki gyártó akkor nyilván van rá engedélye és akkor azzal nincs gond.....a gond a saját magam által otthon összerakottal lehet főleg papírügyileg....
2300 Ft ha valamerre tudunk találkozni.

De még nem ért ide, csak a csávó aki kérte visszamondta
a túrára emlékszem ....csak a tükör volt kérdéses....mennyi is?..
kelet Magyarország legnagyobb fékcsőgyártója a Suzukinak bizonyos típusokhoz fémcsövet szállít.
igen, ezert is volt fura. a lenyeg, hogy jol mukodik!
Március 14. Fehérváron találkoztunk, majd lementünk almádiban. Ott volt egy sárga Ducati, amin ilyen kis kerek kormányvég tükör volt. Mondtad, ha utánrendelek szóljak. Utánrendeltem
Ennek örülök, gondolom Te is.....akkor csak valami érintkezés hiba volt.....mondjuk nem nagyon nyúltunk hozzá...