Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jáj, most nem vagyok képben teljesen..... ...valami jó kis tükörféle rémlik....
Sanyi!
Levettem a tankot es visszaraktam, azota jo a gipro.
Szeva Sanyibá'
Marad egy pár tükör. Tudod, ami a sárga monsteren volt Almádiban. Félretegyem?
Ha eleve méretre gyártott és tüv papíros akkor jó, de az otthon összerakott verziók nem lefogadottak.......amíg nincs baj addig nyilván nem gond, de ha elszáll a gép és rábizonyítják, hogy a fékcső eresztett az igen szomorú következményekkel járhat....ezért inkább másra hagyom ezt...
én másképp tudom de a szomszédom ha átvert sok sörébe kerül. spanyol tüv engedélyes préselt fittinges. és nem spiáter hanem rozsdamentes acél.
K3-K4 másmilyen volt.Más a segédváz is meg az ülés-akksitaró rész is.Azt hiszem ha jól olvastam médián a modelltörténetet kifogásolták az ülésmagasságot ezért tervezték át.
A kepek alajpan 650-nel csak K5-tol egyezik.
1000-esnel K4-tol...
igazából csak kérdeztem mert ilyen van fennt a motoron, elég jól tapad még ezeken a szar utakon is :)

Dehát majd ha bejön a szezon és a jóidő azért csak ránézek vele a pályára :) remélhetőleg
franc tudja...
Nem....

Miről van szó?
de..
Nekem elég keménynek tünik .
Má a micsülin.
A régi az elég sokat birt csak döntve csúszkált-mászkált így raktak rá puhát oldalra.
Ettől féltem én is és átméregettük, de a 650-es SV-n megegyező a lábtartó pozíció az N-es és S-es verzión!
A micsülinnél nem!
Szerencsésebb vagyok csak bemegyek a bótba és megveszem.
Vagy a közepe keményebb.
Igen. Kb. 4500 az elosztó, 1800 a házhozküldés...
tsanyi!
Én nem vagyok szakértő (ellentétben veled), de szerintem ez az újabbakon (2003 után) már nincs így. Ott már minden egyforma (legalábbis a gépkönyvekben én ezt látom).
Birom ezt a két komponensű többet elmegy mondókát!

Attól mert a SZÉLE PUHÁBB a közepe még ugyan az ami eddig volt!
A Dragon Supercorsa ugyanaz mint a Diablo Supercorsa, csak eggyel régebbi fejlesztés. Ha nem mész a Ringen a legjobbak között, akkor nem veszed észre a különbséget. Utcai verziója is van,d e ezek elég gyorsan elfogynak. Cserébe elég jól tapadnak :)
fogalmam sincs, a dragont azt sem tudom eszik vagy isszák. a diablo supercorsa az tudtommal egykomponensű elég lágy utcai sportgumi ami nekem van az 2 komponensű így többet elmegy.
Az jó.Nekem is az van.
Nagyvas?
Nemvágesz a pirellit ez olyan mint amit kérdeztek vagy jobb/roszab?
Roppantós.
Lallernek Corsa III volt/van és egyelőre elégedett vele.