Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Roppantós vagy fittinges?
Már megrendeltem az elosztót, így jött ki a legolcsóbban. Remélem nem lesz jóapámnak igaza, vagyis az olcsóbb a drágább.
Hát akkor vagy összeraksz egyet vagy veszel.
Amit Oszi árul venhill az elég profi cuccnak tűnik.
Nem ér el sajnos a balos cső, pár centi hiányzik..
Reménykedem a legjobbakban..
Rossz volt a passzom akkor.
Szeretem a lutrit.
Eddig bejött 5 év alatt.
Bár TOTO-ban is lenne ennyi mákom.Kopkoppkop.
disz iz a bigining a bjutifúl frncsip
Így van, igazából fémhálós fékcsőből nem kapni engedélyeset itthon azért mindenhol(ahol adnak magukra valamit) közlik, hogy nem street legal......de van ahol úgy megcsinálják, hogy nincs rá panasz, pl. az összerakós mindig lutri ezért érdemes préseltet venni.....nekünk is volt gondunk vele miután a cég ahol vettük áttért az összerakósra....így inkább nem foglalkozom vele...
Lallernek valami ilyesmi pirelli volt fenn tavaly.
Gyakorlatilag tökmindegy mert illesztés mindenhol van.Ha egyszer meg van jól csinálva akkor nem szabad engednie.
És a banditoknál szériában fittinges T osztó van.
Ahogy mondtam úgy nem jó megoldani?
üdv. mindenkinek !

Mi a véleményetek a Pirelli Dragon Supercorsa-ról ?
És te mint szerelő, láttál rajta kivetnivalót?:)
Egyúttal meg is kérdezem: Fém fékcsövet T elosztóval elosztani nagyon necces? A szhelyi yamahában azt mondták h két év után vitték vissza nekik a motorokat mert folyat az olaj..
Én nem ismertem személyesen csak mi is gondolkodtunk, hogy Anitának megvegyük és akkor érdeklődtem utána...
De más de más, mert az S-en "SV 650S" matrica van, az N-en meg "SV 650".
Csak kötekedtem:p
Én úgy értettem hogy a dizájnos SV650 feliratot az N-es a popóján hordja (máshova nem fér) az S-es meg a fejidomon.
más nem nagyon van, a matrica sem más, az évjáratfüggő...
Na szedjük össze
1 hosszabb lengővilla 1-2-3 cm-el?
2 más lánckerék 1 foggal
3 más matrica (bár ez az idom miatt evidens)
4 más lábtartó fél-egy centivel alacsonyabb.(ez sem biztos mert az S-eshez készített sarokvédő merevítésem tökbe jó volt Bud alacsonyabb lábtartójához)

Hmmmmm markánsabb,döntést befolyásoló változtatás?
Igen igen, tőle vettem. Csak hogy képben legyek, nagyon küldte neki a srác? Tudom h pályázott, csak az a kérdés h vigyázott-e rá? Bár nincs vele problémám, csak szeretnék hosszú távra tervezni a motorral.
Az SVclubban benne volt a gazdája rozsda néven, itt többen is ismerték személyesen...
Igen. Honnan ismerős?
Most nézem csak a motorod képeit.....25KW-os?...mert ha igen ismerős a gép...
A matrica is más rajta, az S-en van egy S a 650 után:)
Ezt találtam:
http://adjegyszazast.ewk.hu/
Jómagam benzinre gyűjtök, aki tudna nélkülözni egy pár forintot..
Azért van....a lengővilla hossza és az ebből eredő üléspozíció különbség...az N.en kicsit lejjebb van a lábtartó...kényelmesebb...
Gondolom.

Amúgy tényleg mik a különbségek te mint gyakorló SV-s.
Írd már le.
Az idomzaton kívül?
Én még egyre tippelek.
Hátsó lánckerék egy foggal nagyobb az S-esen..........ami használt gépnél lehet már le lett cserélve kisebbre.
ez egy hosszú barátság kezdete lesz