Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PICSÁBAAAAAAAAAAAAA!

Tudtam, hogy ma nem kell motorra ülnöm!

Reggel, gyorshajtás trafi, melóban defekt és amíg nézegetem egy idióta kolegina ráparkolt és fellökte! Mi jön méééééég?
Nekem ez is tetszik:

Szép darab.....
Veszett Ürge?!?!?!?!?!?!?
Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, hogy hánykor indul holnap a Citadella?
Az Aproban hirdet egy srac Givi Shop neven. En is tole vasaroltam jo aron. Szerintem keresd meg, ha Givit szeretnel.
jóestét ! :)

Valaki nem tudha véletlen hogy az ezredeshez honnan tudok doboztartó konzolt szerezni? oldaltatyóhoz + hátsó dobozhoz... ? előre is köszi
hamut szórjál azt szoktak, homokba a strucc dugja amúgy meg egy férfi tudja karbantartani a motorját, kis javításokat elvégezni. Olajcseréért szaladgálni szerelőhöz,meg ilyesmi ugyanmár. Nekem jól esik ha törődök vele.
Ezert irtam....k4-felfele egyforma.K3 mas.Mas a segedvaz,akksitarto is.
az én k3 ülésem helyére nem stimmelt a pár évvel késöbbi
Ez tok igaz.Most volt az utolso.Tobb ilyen marhasagot nem csinalok.Vege,befejeztem,szorom a homokot a fejemre,ruhat csak azert nem tepkedtem meg mert draga.
Alkatreszt sem veszek semmit hozza.
Amugy meg igy bicegve is megy mint a vesztt urge.
Értem és köszönöm szépen. Sajnos a próba nem lehetséges mert ugye debrecen melletti vagyok Te meg..?
Te meg inkább vegyé egy füldugót és ne halgatózzál!
Ócsóbb is ,meg a drága időd nem szerelésre ,hanem motorozással menne el!
Ja ,és a szerelő ezért még pénzt kér!
Nem a Zolira gondolok ,de biztos Te is tapasztaltad ,hogy van aki napokig szenved olyan dolgokkal amit egy szerelő pár óra alatt elintéz ,pár ezer forintért.A poén az amikor még valami kárt is csinál a jóember, én meg látom nap mint nap ,ahogy értelmes motorszerelők mennek el őrködni mert nem élnek meg a szakmájukból.
Holnap körülnézek mi van 54-ben ,viszont mindenképp próbálni kell , ha nem kényelmes nem szabad megvenni hiába óccsó. Volt már olyan ,hogy valakin nagyon szarul állt ,le is beszéltem róla.
ebben az esetben út hibára nem gondoltál
na szombat családi prog, 577 viszlát.
vasárnapra tettük a szabadfoglalkozásomat :)
Köszi a tapasztalatot. Nekem michelin pilot road 2 van elöl hátúl.A gumit már mondták már többen is.Amúgy valamikor megyek vele 200-210 gond nélkül majd egyszer gondol egyet és 170-180-nál be-be szitál és lassítanom kell......
Sziasztok!
Nincs valakinek Akrapovic dobhoz műbizonylata?
Mintha valaki írta volna, hogy lenne neki.
Egyik haveromnak kéne mert ilyen dobja van csak nem kapott hozzá papírt.
Yes.
K4-felfelé egyforma.
sziasztok !

elsőülésnél mindegy az évjárat 2003-tól ?
Ezt még megcsinálom.Viszont ha így se jobb mikor vállalsz egy ilyen szét-össze dolgot fizetősben?
kb így..... ...
Nemhiszem.Valszeg kihagyom míg elmegy a gép szakemberhez.Valamikor.