miért lenne baj?
1. nem én mondom meg, mit lehet és mit nem :)
2. én is kérdezek alap dolgokat (benzinfolyás etc).
csak volt az a porvédő, amivel kapcs elbizonytalanodtál és Sanyival itten távgyógyítottatok... szóval egy kormány és villaösszerakás szvsz nem vicc. nem szaktudás, hanem biztonság szemszögéből.
A felső kiflin beállítod a magasságot ,majd meghúzod.Az alsó kiflit kilazítod ,én a tengelyt és a szorító csavarokat is meg szoktam lazítani.Aztán tologatod kicsit a motort oda-vissza (mint az állat rángatod) közben fékezgetsz,tekergeted a kormányt.Ha meguntad meghúzod a csavarokat oszt kész .
Egy kormanycsapagy csere mitol legozas?
Gepkonyv szerint lett csinalva.
Annyi hogy valamit kell rugoztatni a teleszkopokon hogy bealljanak de idohiany miatt nem tettem meg .Erre kerdeztem ra mert elfelejtettem a menetet.
De ha gond inkabb nem teszem fel a kerdest.
Osszeraktam ezt a kocsog kormanyt......hatttt........vegyesek az erzeseim........kottyanas megszunt talan de mivel feszesebb cicakkban idegesebben reagal ami aggaszt es szerintem a ket telo sem egyforman van benn mert kanyarban ingadozik......hogy is kell ezt a teleszkop rugozgatos beallitast csinalni?
Nekem conti sport attack van a motoron, és ugyan ez a szindróma volt, de aztán már kopottabb a gumi, és nem csinálja a szitálást, szóval mindenképpen a hegyes profilú gumi a ludas szerintem.
Egy havernak, yamaha FZ6-n motoron is csinálta.
Nekem a gyári pirelli diablo gumival nem csinálta, abból is elkoptattam 2 garnitúrát.
Köszi szépen. Remélem nincs baja. Amúgy nem húz semerre és fékezésnél is stabil. A kormánygátlóra én is gondoltam hátha rossz... Viszont az enyém a naked változat lehet,h ezért is elkönnyűl az eleje nagy tempónál....?
Jössz akkor mi olyan 13:00 és 13:30 között érünk le, ha nem esik!