Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eringen ne tedd! Zárkózz fel!

Jössz akkor mi olyan 13:00 és 13:30 között érünk le, ha nem esik!
Majd túrán ha megyek én leszek a legutsó jó nagy kövtávot hagyok.
Asszem ezaz.Köszi.
Még mindíg túl van feszítve ezért ideges és a teleszkóp sincs így belökdösve-tuszakolva ezért mozog kanyarban le fel.
miért lenne baj?
1. nem én mondom meg, mit lehet és mit nem :)
2. én is kérdezek alap dolgokat (benzinfolyás etc).

csak volt az a porvédő, amivel kapcs elbizonytalanodtál és Sanyival itten távgyógyítottatok... szóval egy kormány és villaösszerakás szvsz nem vicc. nem szaktudás, hanem biztonság szemszögéből.

de csak élcelődés volt, ne vedd má fő! :-)
54-es méretű kellene mert az 52-es egyrészes berik már kicsi volt sajna..Adjak mail címet?
A felső kiflin beállítod a magasságot ,majd meghúzod.Az alsó kiflit kilazítod ,én a tengelyt és a szorító csavarokat is meg szoktam lazítani.Aztán tologatod kicsit a motort oda-vissza (mint az állat rángatod) közben fékezgetsz,tekergeted a kormányt.Ha meguntad meghúzod a csavarokat oszt kész .
Szia!
Tudok ,de elég szegényes a készlet ,ez egy kifutó modell volt. Milyen színű (kék; piros;szürke) és kb mekkora kellene?
Egy kormanycsapagy csere mitol legozas?
Gepkonyv szerint lett csinalva.
Annyi hogy valamit kell rugoztatni a teleszkopokon hogy bealljanak de idohiany miatt nem tettem meg .Erre kerdeztem ra mert elfelejtettem a menetet.
De ha gond inkabb nem teszem fel a kerdest.
Szia Roadking!

Nem Te tudtál innen a fórumról Roleff bőrruhát jóárasítva?
Tudok neked rendelni 1160ft/db. Mekkora méret kellene?
Ja eddig eljutottam en is.
Egyeb epitobb jellegu dolog?
Mert igy kihagyom az eringet.
Ja, nemtom nem veszélyes-e ez a sok kóká.... izé.... bocs... legózás, amit Zoli művel :-)
A válasz: Bízza szakemberre!
Osszeraktam ezt a kocsog kormanyt......hatttt........vegyesek az erzeseim........kottyanas megszunt talan de mivel feszesebb cicakkban idegesebben reagal ami aggaszt es szerintem a ket telo sem egyforman van benn mert kanyarban ingadozik......hogy is kell ezt a teleszkop rugozgatos beallitast csinalni?
A Csonti sportretek képes arra, hogy gödrösre kopjon a minta visszafordulásánál és akkor ráz mint a ku****sten.
Nekem conti sport attack van a motoron, és ugyan ez a szindróma volt, de aztán már kopottabb a gumi, és nem csinálja a szitálást, szóval mindenképpen a hegyes profilú gumi a ludas szerintem.
Egy havernak, yamaha FZ6-n motoron is csinálta.
Nekem a gyári pirelli diablo gumival nem csinálta, abból is elkoptattam 2 garnitúrát.
Itt a srác nem nagyon alakít semmit csak berakja a felnit és már gurul is a kis SV
http://youtu.be/30Q0I4qyQfk
Én megyek 13:00-ra lent is vagyok!
Köszi szépen. Remélem nincs baja. Amúgy nem húz semerre és fékezésnél is stabil. A kormánygátlóra én is gondoltam hátha rossz... Viszont az enyém a naked változat lehet,h ezért is elkönnyűl az eleje nagy tempónál....?
Szia!
Mi a helyzet az index-el?
Megnézted, hogy megvan-e még?
powertape?
Gyere ruha nélkül.
Szia!
Nekem van egy olyan amit azonnal fel is tudsz szerelni, mert van rajta egy bővítés is.
Keress, ha kell a dob kölcsön: motorguru@svclub.hu

Legutóbbi esésem során a cipzáram megadta magát, ma derült ki Kakucson.