Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyi! Figyi! Figyi!

16-án, azaz most amikor beköszönt a SABBAT volna igény másnál is egy kis Euro-ringre? Egész nap csak motoros nap!

Az árak (előregisztráció esetén):

Egész nap: 15.000 Ft

Délelőtt: 9.000 Ft

Délután: 11.000 Ft

Egy óra(2X30min): 6.000 Ft

Előregisztráció esetén nem él a matricás -10% kedvezmény.

Helyszínre érkezve listaáron:

Egész nap: 18.000 Ft

Délelőtt: 10.800 Ft

Délután: 13.200 Ft

Egy óra(2X30min): 7.200 Ft

(A listaárból él a matricával megszerezhető -10% kedvezmény)
Ha ez segít akkor ehün.
a 14-es kulcsnyílású
Hellósztok! Megtudnátok mondani hogy a 650-es blokk alján melyik az olaj leeresztő csavar? Mert kettő is van ott, egy ínbuszfejű és egy hatlapú. Na most melyiknek mi a feladata? Kösziiiiii
Még egy fontos kérdés! Megtudnád mondani milyen kormányod van? Vagyis hány cm széles, mert soha életemben nem mértem még le kormányszélességet és venni csak ez alapján lehet. Mivel Neked ilyen van, így tudod mi a kényelmes, de ahogy nézegetem a gyáriakat 790-800mm széles lesz.
Hűha! Az nagyon jó ár. Az ebay-es oldalból nem derül ki számomra, hogy ki vette meg, de akkor ezek szerint Te . Az emilcímemre küldj légy szíves egy számlaszámot és egy összeget ami fedezi a fáradozásidat is. vanyek82@gmail.com
Köszi, Péter
31font lett + 11 lesz a posta meg amennyiert hozzad eljuttatom Pestrol. Ez igy eleg barati ar
Csak sajat cimemre tudom kerni...de egyelore nem tette elerhetove a nemzetkozi kiszallitast, ugyhogy meg nem nyomtam ra...
Egyébként ha nem küldi el magyarba csak németbe az is jó mert haverom kint él, és nemsokára jön haza, szóval elküldheti oda is...
Én behaltam a csutkától,meg hogy a lámpa ottmarad bárhova tekerem a kormányt.Blokk rendben van.Az jó nagyon.Csak kicist húzni kell a szarvát.
Nakedben gond nélkül jöhet.
Érzésre ez sem megy úgy mint a nagy Bandi, de mindenki azt mondja hülye vagyok Persze nem azt mondom, hogy nem elég a teljesítmény, mert bőven a tudásom felett van így is... Sor4 gőzmozdony után furcsa, ez a helyes kifejezés. De nincs még a garázsban, kell még 2 nap, így csak utána lesz teszt időszak
határozottan emlékszem h vki kérdezte... talán bötö..
És hogy megy?
Újhoz nekem van
Még ujhoz sem.
kinek kellett régi sv-hez oldalidom? link
Az új 30-35E környékén érne haza, szóval 20E-t is adok érte vagyis postával elmehetsz 60 fontig is. Köszi
Persze megelolegezem, de addig nem licitalok ra, amig nem valaszol, hogy elkuldene-e ide, illetve, hogy mennyiert...
De, ha jon pozitiv valasz akkor szallitassal egyutt elmegyek 50 fontig
Nagyon jó lenne! Ha nem jön össze, Zoli segítségével veszem meg az újat 80 fontért, de természetesen jobb lenne inkább ez 50-ért Ha megelőlegezed holnapig az adott összeget akkor előre köszönöm!
Rakerdeztem a szallitasra, jelzem ha van valsz. Meg tudom neked venni, ha elkuldi ide.
Sajnos nem.Nincs píz a paypalomon és holnapig nem is tok rá feltenni.
Ha valakinek van akkor hajrá.
helyesen
Uhh ez nagyon jó lenne megszerezni. Nem tud valaki segíteni? Zoli?
Itt van egy ugyanolyan villahid liciten. Csak nem tudom Magyarorszagra elkuldi-e. 3 ora mulva vege a licitnek...
Igen en nem komplett kittet vettem, mert abban lett volna gazbowden es kormany is, meg markolat es kormanyveg.
Itt a jo link. Az arak ezen az oldalon netto arak (+18% AFA, ha jol tudom jelenleg).