Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom nem decemberben kell neki.
Azt nem mondtam, hogy mikorra.
Hát nem biztos.Sanyiéval is küzdök de vasárnapra kész van.
Időhiányban szenvedek.
Nini Zsé................Mizu?

Bering nagyon jó.Alpanyszar az nemjáccik nálam.Egy csizmát próbáltam a pardinál.....................tényleg szar volt.
Nem rám tervezték beringet egen.
Fordulj Zolihoz bizalommal. Bármit bármiből megcsinál.
szerintem ha a főnökömre (205centi, 130kg) rámegy az alpánysztár cordura-ja, ami kb. 260 ejró, akkor neked is jó lesz hagy a beringet a csudába
és jóestét Mindenkinek !

Nincs véletlen valakinek eladó doboztartó konzolja és doboza? Topcase és oldaltáska tartó és doboz is érdekelne :)

Valaki mintha itt, valamelyik fórumba készített volna rajzokat a konzolokról, platniról, meg a paramétereiről, amiről elméletileg le lehet venni a méretet és le lehet gyártatni ismerőssel is....
Üdvözöllek, Szia !

Látom sikerült akkor megoldani a dob kérdést ! Örülök neki :)
És én is köszönöm szépen még1x ;) a hang fenomenális

Kollégát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki vásárolni akar Tőlle ! Nagyon Korrekt ! ;)
Na annál bonyolultabbat el sem tudok képzelni!
Ezé szabad úgy dőlni hogy aláfekszik az ember...................ebben már profi vagyok.
Nekem vizszintesen elore kene
Mindegy most egyelore fennthagyom oket....ugy eszleltem igy se annyira szar a hangja . Majd meglatom mennyire vesznek eszre az autosok... Kar hogy nem flexibilisek ezek a csonkok
Azért azt hozzáteszem, hogy nekem oldalirányba kellett igazítani nem függőlegesen! Szerintem az keményebb móka lehet.
Nem! De mint mondtam, nem láttam! Szerencsére! Biztos besírtam volna!
Reccs nem volt?
Nekem is volt problémám a dobokkal! Elvittem egy haverhoz, aki profi szerelő! Mondta, hogy fogjam a kormányt és álljak háttal. Kérdeztem, hogy miért álljak háttal? Mire Ő - Hogy ne lássad mit csinálok... Két k...va nagy rántás...... És a dobok tökéletesen állnak azóta is
Egy lakatos talán.....,de így csak hajlítgatva nem nagyon lehet jobb eredményt elérni, túl merev...
Nagypajszer nagy erő és lehet beletörik valami a hengernél.Én hagynám a fenébe.
Nagy nehezen felraktam a gyari dobokat a holnapi muszaki okabol...Hat bal oldalt szinte pajszerral kellett ugy tunik meg sok a diffi a bal csonkban a tavalyi perec miatt.
Sanyi, lehet valamit kezdeni vele, hogy nagyjabol gyari pozicioban alljon? Izombol tolnom kellett elore a dob vegenel, hogy valahogy bemenjen a tartocsavar a labtartonal.
Az nem is vészes.Nekem csak egy évvel fiatalabb és agyon van buherálva már.
2005 augusztusi
Az előző is gyári volt.Hány éves a gép?
Nem, de azóta rendesen viselkedik(Csak nehogy elkiabáljam).
Mondjuk mi mehet még tönkre rajta, ha minden ki van cserélve.
Szóval aki szeretné
Nagyon szívesen fújkálom vele a láncoskáját a Horvát úton
Csak nehogy valami etörjön benne a nagy drfitben.
Elment már a hátzól?