Bering nagyon jó.Alpanyszar az nemjáccik nálam.Egy csizmát próbáltam a pardinál.....................tényleg szar volt.
Nem rám tervezték beringet egen.
Nincs véletlen valakinek eladó doboztartó konzolja és doboza? Topcase és oldaltáska tartó és doboz is érdekelne :)
Valaki mintha itt, valamelyik fórumba készített volna rajzokat a konzolokról, platniról, meg a paramétereiről, amiről elméletileg le lehet venni a méretet és le lehet gyártatni ismerőssel is....
Mindegy most egyelore fennthagyom oket....ugy eszleltem igy se annyira szar a hangja . Majd meglatom mennyire vesznek eszre az autosok... Kar hogy nem flexibilisek ezek a csonkok
Nekem is volt problémám a dobokkal! Elvittem egy haverhoz, aki profi szerelő! Mondta, hogy fogjam a kormányt és álljak háttal. Kérdeztem, hogy miért álljak háttal? Mire Ő - Hogy ne lássad mit csinálok... Két k...va nagy rántás...... És a dobok tökéletesen állnak azóta is
Nagy nehezen felraktam a gyari dobokat a holnapi muszaki okabol...Hat bal oldalt szinte pajszerral kellett ugy tunik meg sok a diffi a bal csonkban a tavalyi perec miatt.
Sanyi, lehet valamit kezdeni vele, hogy nagyjabol gyari pozicioban alljon? Izombol tolnom kellett elore a dob vegenel, hogy valahogy bemenjen a tartocsavar a labtartonal.
Időhiányban szenvedek.
Bering nagyon jó.Alpanyszar az nemjáccik nálam.Egy csizmát próbáltam a pardinál.....................tényleg szar volt.
Nem rám tervezték beringet egen.
Nincs véletlen valakinek eladó doboztartó konzolja és doboza? Topcase és oldaltáska tartó és doboz is érdekelne :)
Valaki mintha itt, valamelyik fórumba készített volna rajzokat a konzolokról, platniról, meg a paramétereiről, amiről elméletileg le lehet venni a méretet és le lehet gyártatni ismerőssel is....
Látom sikerült akkor megoldani a dob kérdést ! Örülök neki :)
És én is köszönöm szépen még1x ;) a hang fenomenális
Kollégát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki vásárolni akar Tőlle ! Nagyon Korrekt ! ;)
Sanyi, lehet valamit kezdeni vele, hogy nagyjabol gyari pozicioban alljon? Izombol tolnom kellett elore a dob vegenel, hogy valahogy bemenjen a tartocsavar a labtartonal.
Mondjuk mi mehet még tönkre rajta, ha minden ki van cserélve.
Nagyon szívesen fújkálom vele a láncoskáját a Horvát úton
Elment már a hátzól?