én is sajtért megyek :). oszcypek. Te próbáltad már grillezni? mert ők nagyon finoman grillezik, nem tudom nekem sikerülne-e és mi a titka.
viszont nekem krakkóig el kellene mennem. szóval úgy gondoltam, hogy bp-577-krakkó, aztán krakkó-zakopane-bp. ha szűk az idő, akkor 577 helyett simán donovaly felé is jó egyébként. szerintem.
és vagy krakkóban vagy zakopaneban aludnék. de semmiképp szlovákiában :). zakopanetől délfelé hazaindulva (nemtom az út nevét) nagyon állat szerpentin van. a gyerek besírt, a kutya behányt, a feleségem rosszul lett :) egyedül a sofőrnek tetszett (éééén).
Am tegnap is én írtam
De nem oldodott meg a probléma gyertya + szűrő csere után sem....
sokkal lomhább 140-után ezek ellenére is
jah és 100 as benyával se jobb......
szóval szerelő.....
A telo nem mindegy hogy hol van törve.Ha a crom cső azt már lehet venni olcsóbban ha az alsó ami a szimeringet tartja az más tészta akkor komplett csere.Ha csak hajlott azt lehet görgőzni.Régi karbisé is jó bele csak nem állítható az előfeszítés de a töröttről átrakható az állító.
Bele lehet rakni yamaha R1-GSXR-en át az SV 1000-ig mindent.
Igazándiból tényleg meg kell tüzetesen vizsgálni mi a jó és mi a menthetetlen.
Én első körben felhívnám a sugot és a ricsibontót meg a kakasdiakat.Gondolom azok aszondták nincs.Utána átböngészném az ebayt is.
Nameg tényleg megnézném htha nem kuka az egész.
Ha más nincs keresnék egy ezres sv komplett elejét.
Mennyit szánsz rá és pontosan mi sérült?
Elvilag csak a felső cső szokik hajlani az meg egy 100e ből megvan de 120e ből ebayozhatsz is egy majdnem komplettet.
Injektoros
Elvileg gyári beállítás van rajta, legalábbis anno a Motorradban megkértem a fazont, hogy azt írja bele.De egyébként én is erre, egy hengerszinkronra meg egy gyertyacserére gondoltam, bár amikor új volt benne a gyertya, akkor sem volt jó...
Nem gondolok üzemanyagra, azóta nem megy 240-nél többet,amióta megvettem.
lehet,hogy a karbival lesz valami akkor mégiscsak.
Vagy szar az üzemanyag.Az itteni szerelőm már találkozott olyannal is.Leengedték a tankból tettek bele másikat,és már jó is lett.
Igen,de néztük a hengerfalat meg a dugót, nem makulátlan, de nem vészes, nem is túl kopott (méretben), és a kompresszió sincs sokkal a gyári érték alatt
viszont nekem krakkóig el kellene mennem. szóval úgy gondoltam, hogy bp-577-krakkó, aztán krakkó-zakopane-bp. ha szűk az idő, akkor 577 helyett simán donovaly felé is jó egyébként. szerintem.
és vagy krakkóban vagy zakopaneban aludnék. de semmiképp szlovákiában :). zakopanetől délfelé hazaindulva (nemtom az út nevét) nagyon állat szerpentin van. a gyerek besírt, a kutya behányt, a feleségem rosszul lett :) egyedül a sofőrnek tetszett (éééén).