Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sima?
pilot powerral is jók a tapasztalatok.Elég jól fog a gumi.Kopásügyileg nem tudom még csak 800km-et mentem vele kb
kétségtelen, de megint megyek pályamotoros oktatásra, és oda nem árt egy pályagumi...
Tegyél fel PR2-t.
Többet megy el.
...én boldog leszek, ha az enyém 4-et elmegy
Kipróbálom a Power 2ct következőre.
Haladok affelé.
Lassan tekerem bele.
PR3-at.....
Az enyémben 12.000 van,még kerek a profilja és még messze a kopásjelző!
SV-re mást nem vennék :)
No az jó.Akkor van még egyszer ennyim mint most.
Nekünk 16-18 körül elment.
Suzuki SV 650/650S 2003-tól vadiúj első féktárcsa 28.000Ft/db. Ennyiért sehol nem kapsz! Bennragadt készlet, csak 2 db van!
www.motoralkatresz.eu
Most nézem ezt a PR2-t..................nem semmi.8000 Km és még mindíg gömböc a cucc középen vagy 3-5 mm mintával.Mennyit megy még egy ilyen?
Nem semmi.Igaz egyenesen csuszkál de kanyarban nem.
Gondoltam,hogy csak elírás,azért tettem egy diszkrét jelet
Műszerfalat inkább újonnan a szívások elkerülése miatt.
vapor

koso rx1 ez a személyes favoritom bár drágább mint a vapor

koso a hegylakós Z750-en.
Igen, amit onnan hozunk mi is grillezve esszük meg és nagyon állat.......az 577-et hazafrlé gondoltam mert odafelé vásárolnánk így ráérünk elindulni másnap...
És ezeket hol tudom beszerezni?Bontobol esetleg?
Persze.Ahogy nézem ezek csereszabatosak max az eredeti csövet a két híd között kell kicserélni a tiedre.
És sebességmérőt ne is keress eredeti gyári SV-t.Inkább egy Vapor vagy koso műszerfalat.
Mindkettő jókis cucc.Utángyártott univerzális cucc.
Hivtam a srácot,meg nézi de ugy tünik van mindene hozzá,az már más kérdés passzolna e az sv be a telo
Há most konfettivé zúzott eredeti helyett?
Nemmindegy ha olcsó?
Gay SR? Nemááá!
Hívd fel őt hogy van e felnije meg felső hídja.Ha van csak két féknyereg köll meg féktárcsa és megvan a komplett gsr eleje.
Zoli köszönöm szépen a segítséget,ja sajna kompletten kell....
Ja, Te előbb mennél Zakopaneba, azaz azt a bizonyos szerpentint inkább fölfelében, mint lefelében tolnád? jobb ötlet szerintem, igazad van.