Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nagyon drága
Inkanbb nivea kezkremmel.
mi lenne ha a bőrdzsekimet lekenném cipő boxal.Ez most nem vicc,hanem komoly.
Lekenem aztán várok vele,majd át dörgölöm egy rongyal ,hogy ne fogjon.
Na vajon?
A részemről indulhatunk is 1 naposra nem szívesen mennék mert akkor a hatósugarunk 300km-nél nem nagyon lesz több, annak meg a fele magyarországon menne el és itt nagyon nem akarok motorozni. Szóval elmenni messze (4-600km) ott aludni és hazajönni az nagyon jó lenne nekem

De úgyis megyek ahova mentek, vagyis mindegy
Megtörtént.
De.
Ez ebből a csavarból már a második.................de nem szeretném elhagyni a fél motort.
Meg MTZ-n szocializálódtam.
K5-től valahogy szar anyagból van, a csavar feje és a menet is el szokott menni......amúgy nem húzol meg mindent kicsit erősen?
ha jó az imbusz kulcsod és nem kapkodsz nem nyalódik az a csavar.
Ennyi törődést megérdemel a kecske.1000km-enként kiszedem kipucolom alaposan beolajozom majd élvezem az állat szívó hangot.
Én most nyaltam el az ülés alatti lófasztakaró bizgere csavarját..............megint.
tisztogatja akinek 6 annya van.Most 12e-ig kuss neki fel se nyitom szezonban.
Jól tetted.....
kifizetted?
megvettem a gyári k&n olajozó szettet.Nem kísérletezek barkács tisztító módszerekkel.
illetve 1 éjszakást lehetne......van is egy ilyen tervem, Zakopane-ba sajtért úgyis mennem kéne és szlovákiai alvással 577-en át haza meg lehetne tenni...
Hali,

Elküldenéd nekem is a bontók címét/nevét, ha lehet ugy h a kommentek sorrendje passzoljon?
juricsi89 (kukac) gmail (pont) com

Köszi előre is,

Ricsi
Többnaposra addig nem tudok menni, de egynaposok lehetnek.....
A szívócsonk jobb oldalán a karbi és a henger között, nehéz észrevenni ha rajta van, ha nincs akkor egy kis cső áll ki amire rá van dugva...
Én valószínű egy Dozer látogatást beiktatok május közepén.
Hol van az pontosan miről ismerem fel?
Most nézem, hogy Pünkösd csak jún. 13-án lesz. Addig nem is lesz túra?
nah megyek megnézem
Jah meg talán még 1 dolog most megyek lecserélem a benzint 100 as-ra mert lehet h szar benyát kaptam.......
Sajna most molnál tankoltam lehet h ez a hiba oka
Nézd meg az első hengernél a szinkron kupakot, hogy megvan-e? Akkor is puffog ha az leesik és falsot szív és nem is megy úgy......
jah és miután kicseréltem a gyertyát volt egyszer olyan hogy gázadásra kicsit pukkant a kipuff
szóval emiatt is levegőszűrőre gyanakszom
hát most levegőszűrőre gyanakszom már megrendeltem az újat holnap belerakjuk és meglátjuk mi lesz........
lehet h az a hiba oka 2-3 éve mindig csak tisztítva volt, de cserélve nem.
Akkor nem a gyertya okozza.Keress másik okot.