mi lenne ha a bőrdzsekimet lekenném cipő boxal.Ez most nem vicc,hanem komoly.
Lekenem aztán várok vele,majd át dörgölöm egy rongyal ,hogy ne fogjon.
Na vajon?
A részemről indulhatunk is 1 naposra nem szívesen mennék mert akkor a hatósugarunk 300km-nél nem nagyon lesz több, annak meg a fele magyarországon menne el és itt nagyon nem akarok motorozni. Szóval elmenni messze (4-600km) ott aludni és hazajönni az nagyon jó lenne nekem
ha jó az imbusz kulcsod és nem kapkodsz nem nyalódik az a csavar.
Ennyi törődést megérdemel a kecske.1000km-enként kiszedem kipucolom alaposan beolajozom majd élvezem az állat szívó hangot.
Én most nyaltam el az ülés alatti lófasztakaró bizgere csavarját..............megint.
tisztogatja akinek 6 annya van.Most 12e-ig kuss neki fel se nyitom szezonban.
illetve 1 éjszakást lehetne......van is egy ilyen tervem, Zakopane-ba sajtért úgyis mennem kéne és szlovákiai alvással 577-en át haza meg lehetne tenni...
Jah meg talán még 1 dolog most megyek lecserélem a benzint 100 as-ra mert lehet h szar benyát kaptam.......
Sajna most molnál tankoltam lehet h ez a hiba oka
hát most levegőszűrőre gyanakszom már megrendeltem az újat holnap belerakjuk és meglátjuk mi lesz........
lehet h az a hiba oka 2-3 éve mindig csak tisztítva volt, de cserélve nem.
Lekenem aztán várok vele,majd át dörgölöm egy rongyal ,hogy ne fogjon.
Na vajon?
De úgyis megyek ahova mentek, vagyis mindegy
Ez ebből a csavarból már a második.................de nem szeretném elhagyni a fél motort.
Meg MTZ-n szocializálódtam.
Ennyi törődést megérdemel a kecske.1000km-enként kiszedem kipucolom alaposan beolajozom majd élvezem az állat szívó hangot.
tisztogatja akinek 6 annya van.Most 12e-ig kuss neki fel se nyitom szezonban.
Elküldenéd nekem is a bontók címét/nevét, ha lehet ugy h a kommentek sorrendje passzoljon?
juricsi89 (kukac) gmail (pont) com
Köszi előre is,
Ricsi
Sajna most molnál tankoltam lehet h ez a hiba oka
szóval emiatt is levegőszűrőre gyanakszom
lehet h az a hiba oka 2-3 éve mindig csak tisztítva volt, de cserélve nem.