Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van új száram hozzá olcsóban is. Ha érdekes, keress meg.
Volt egy kis baleset Sajnos a teló krómszára hajlott illetve tört úgyhogy cserés a dolog sajnos.Krómszár még lenne is 65eft-ba de nem lehet tudni egyenlőre,hogy sérült e benne valami..
Hát mi történt,hogy csere érett lett?
Van olyan bontva:100eft
Kő keresni olyat bontva.
Vagy rakjá bele rendes suzuki cuccot.
De a régi sumimoto nyereg van rajta.
Ezen nem a régi r1 sumitomo nyerge van gyárilag?
Attól tartok,hogy a fék nem megy fel rá..Cserélni meg a féket nem érné meg mert akkor ott lennék mint egy gyári bontott telóval..(Yamaha vadiúj teló 214eft/db..)yamaha én így szeretlek
Átmérőt kell nézni................ha nem magy be akkor villahidakkal...............de még a nyerget is meg kéne nézni.............esetleg thundercat vagy ace is szóbajöhet.Sajnos mindkettőt meg kell nézni a donort és a sajátot is hogy mi mennyi hány lépés.
Sutyuki jobb..................láttatlanban is.
Pontosan arra gondoltam,hogy a régi r1 telóját be lehetne e lapátolni.. Sajnos fejenálló a régi r1 telója az enyém meg hagyományos..
Időőőő.Már most is morcosak rám.

10.-én mek nagykanizsára.................motorral.
12.-én tesztvezetés bugyiséknál.
Kocsi forgalmi lejár.
Megatöbbi.többi.
ez nagyon kevésbe kerülne.....oda-vissza kb 700km.....1 éjre a szállás 10-12€.....és a kaja ami olcsóbb étteremben mint itthon...
Huha.................ezt még pénzügyben is meg időben is össze kő egyeztetni.
3 hét múlva legyen egy olyan, hogy elindulunk szlovákba egy éjre ahogy esik úgy puffan alapon?....a zakopane sétát is meg lehetne ejteni....
Mondtam hogy 5 csillagosan parkolsz.
Milyen a cucc?
Mármint a fazéknak asszem régi R1 telója van.
Hejj Jóemberek!

Kellene egy kis segítség a notórius barkácsolóktól.. Úgy szeretnék teleszkópot cserélni,hogy passzoljanak hozzá a gyári féknyergek,a villahidak stb. A gyári teleszpók nem jöhet számításba mert baszott drága még használtan is..Valakinek ötlet vagy tipp?
Hajjaj nekem is megy a vállal kanyarodás bár még sose sikerült 100%ra teljesítenem, valahogy mindig elakadok a felénél
ja úgy már kinek nem ért le...
Nekem már ért.

Szar érzés............mert utána ment a kormány,fejidom és a sisak is.
nekem sem ér le a könyököm kanyarodás közben de azért éreztem hol volt a continál a csúszás határ.
Ennek jóval lejebb lehet.
Attackhoz nem volt szerencsém.Csak metz-hez,dunlophoz,meg a gumiembereshez.
És mindegyikhez láma vok.
Tudja a f..m mi a különbség me nem megyek gyorsan

............csak amennyire kell.
én már csak ilyen elavult teknikát használok.
Hát nem egy road atack az héccencség
Értem.
igen a sima.