Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól sejtem,erre még szabit sem kellene kivenni?
...csak meguszni a hétvégi beosztást
ott a helyem
szállást mikor foglaltok?
(mi az uccsó határidö a jelentkezésre?)
köszi
eladók az emelőim is ha valakit érdekel, e-mail-ben jelezze : http://www.kepesmotor.hu/matri...
a 2003-okon úgy tudom igen utánna már csak az S betű van a tankon. itt érdeklődhetsz, biztos tudnak segíteni a gyártásában :http://www.kepesmotor.hu/matri...
nekem tankra is kéne meg fejidom oldalára is, de ilyen sötétszürke színben. csak a tankon van a lakkozás alatt ugye?
a vaterán rendeltem még a télen, de már nem tudom kitól. hölgy volt az biztos.
hol csináltattad?
sziasztok !
ha valakit érdekel eladó SUZUKI felirat fehér fényvisszaverős,az szóljon, én 2800ft-ért vettem, 2000 ft-ért eladnám.
én az oldalidomra vettem mint az 1000-en van az oldalidomos kék-fehér festésüeken. mivel eldatam a motort ezért nincs rá szükségem.
Hello mindenkinek. Törött 650-es Sv lánc szettje eladó sorba került. Kb 500km futott.
D.I.D 525 ös lánc
18.00 pénz
Ne jöjjön.................te vagy a főnök otthon.
jó lenne, de most is közbe jön vsz. valami.
Ne kérdezz...............gyere.
mi az ballal sikerült? csak kérdeztem
Me csak.
Már ez is baj?
mé nem lesz?
Köszi szépen a segítséget.
ja, erre gondoltam....
Ha 41 mm-es akkor jó.Ha nem akkor alsó-felső hidak banditról és valszeg a csövet ami tartja a csapágyakat SV-ről belerakni.De lehet jó a bandité.Elég szabványosak a dolgok suzukinál.Km meghajtó az lehet gond lesz de műszercserével megoldható lehet még így is olcsóbban kijössz.Sajnos fogni kell kézbe és mérni hogy jó legyen.
na ez nem lett jó, de a lényeg, hogy lavamünd érintésével nagyrészt osztrákián keresztül megyünk kifele és nem pályán, tőlünk kb 500km.....
Ez lenne kifelé az útvonal, pálya nem lesz: link
Gyere....
Na, kicsit továbbgondoltam, mivel foglalni kell szállást így mindenképp csak az szóljon egyáltalán aki tényleg jön! Nem leszünk többen 6-8 motornál így hosszabb út is belefér bár, ha nézelődni akarunk jobb egy 3-400km-es kanyar. 20€ körül már találtam szállást Bledben. Ma jön Kopasz és átbeszéljük ezeket, remélem Ő is jön, amúgy aki kint volt most velünk horvátiában az nyilván jön most is ha akar.....
Sziasztok!
Találtam egy ilyen teleszkópot elég olcsón.
Az lenne a kérdésem, hogy jó lehet ez az SV 650-be? Elvileg 1999-es Banditon volt.
Nem találtam adatot, hogy mekkora az átmérője, hogy esetleg jó lenne az SV villahídja. Meg azt se tudom honnan kapja a sebbesgét jelet a Bandit, hogy azt hogyan lehetne megoldani.
Összesen 300 az elég karcsú egy napra! Ha nincs sok ember, akkor 400-500 is simán belefér!