jól sejtem,erre még szabit sem kellene kivenni?
...csak meguszni a hétvégi beosztást
ott a helyem
szállást mikor foglaltok?
(mi az uccsó határidö a jelentkezésre?)
a 2003-okon úgy tudom igen utánna már csak az S betű van a tankon. itt érdeklődhetsz, biztos tudnak segíteni a gyártásában :http://www.kepesmotor.hu/matri...
sziasztok !
ha valakit érdekel eladó SUZUKI felirat fehér fényvisszaverős,az szóljon, én 2800ft-ért vettem, 2000 ft-ért eladnám.
én az oldalidomra vettem mint az 1000-en van az oldalidomos kék-fehér festésüeken. mivel eldatam a motort ezért nincs rá szükségem.
Ha 41 mm-es akkor jó.Ha nem akkor alsó-felső hidak banditról és valszeg a csövet ami tartja a csapágyakat SV-ről belerakni.De lehet jó a bandité.Elég szabványosak a dolgok suzukinál.Km meghajtó az lehet gond lesz de műszercserével megoldható lehet még így is olcsóbban kijössz.Sajnos fogni kell kézbe és mérni hogy jó legyen.
Na, kicsit továbbgondoltam, mivel foglalni kell szállást így mindenképp csak az szóljon egyáltalán aki tényleg jön! Nem leszünk többen 6-8 motornál így hosszabb út is belefér bár, ha nézelődni akarunk jobb egy 3-400km-es kanyar. 20€ körül már találtam szállást Bledben. Ma jön Kopasz és átbeszéljük ezeket, remélem Ő is jön, amúgy aki kint volt most velünk horvátiában az nyilván jön most is ha akar.....
Sziasztok!
Találtam egy ilyen teleszkópot elég olcsón.
Az lenne a kérdésem, hogy jó lehet ez az SV 650-be? Elvileg 1999-es Banditon volt.
Nem találtam adatot, hogy mekkora az átmérője, hogy esetleg jó lenne az SV villahídja. Meg azt se tudom honnan kapja a sebbesgét jelet a Bandit, hogy azt hogyan lehetne megoldani.
...csak meguszni a hétvégi beosztást
ott a helyem
szállást mikor foglaltok?
(mi az uccsó határidö a jelentkezésre?)